Party!

by Lydia Rood | Teens | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 9/28/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Saturday, September 28, 2019
Van een collega gekregen om te crossen.


Samenvatting
Vanavond is Het Feest. Myrna, haar vriendinnen en klasgenoten, vriend en een dealer, allemaal willen ze het feest van hun leven vieren en daar hebben ze veel voor over. Teveel?
Het drama begint klein, met een verspreking, een jaloerse blik, maar op een gegeven moment is het niet meer te stoppen. Het feest kantelt. Het loopt gruwelijk uit de hand.
Waar begon het mis te gaan? Had de dood voorkomen kunnen worden?
Een feest om te lezen - wervelend, realistisch, confronterend


Recensie(s)
Sinds Myrna verkering heeft gekregen met Michiel (16) is haar oude vriendschap met boezemvriendin Nad verwaterd. En nu is Myrna uitgenodigd voor een ruig feest bij Yona, het populairste meisje uit de klas. Omdat Michiel er geen zin in heeft, twijfelt ze of ze moet gaan, maar ze twijfelt ook over haar relatie met Michiel. Is hij niet wat te braaf? Uiteindelijk komen ze beiden toch op het feest terecht. Het verhaal schetst (de aanloop naar) een noodlottig feest waarin een aantal egocentrische, maar ook onzekere jongeren anderen veelal uitsluitend paait of afstoot. Drank, drugs en vrije seks helpen het feest verder om zeep. Elk nieuw hoofdstuk beschrijft de gebeurtenissen vanuit een ander persoon. Door de levendige en directe verteltrant wordt de lezer een verhaal ingezogen dat niet meer loslaat. Bijna vanaf het begin wordt duidelijk dat het verkeerd afloopt, maar de vraag blijft: hoe? De op de achterflaptekst voorspelde dode valt pas laat in het verhaal, zodat de spanning tot het einde blijft bestaan. Vanaf ca. 15 jaar.
Silvester van der Pol

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, January 20, 2020

Released 1 mo ago (1/23/2020 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, January 24, 2020
Dit boek staat vanaf donderdag 27 januari 2020 in de OBCZ in Hildes Heerlykhyd, het restaurant van Huis van Hilde, het archeologiecentrum van de provincie Noord-Holland.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.