Vleugellam

by Randy Susan Meyers | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingsmitjeswing of Bilthoven, Utrecht Netherlands on 9/23/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingsmitjeswing from Bilthoven, Utrecht Netherlands on Monday, September 23, 2019
Samenvatting
De kindertijd van Lulu en Merry was altijd al verre van rooskleurig, maar op de dag voor Lulu's tiende verjaardag verandert hun leven op slag in een ware nachtmerrie. Hun vader is door hun moeder het huis uitgegooid, maar hij blijft naar haar verlangen. Wanneer hij voor de deur staat is het voor Lulu moeilijk om hem te negeren. Ze laat hem binnen met hun moeders dood tot gevolg.

In de daarop volgende jaren trachten de ouderloze zussen zich staande te houden en richting te geven aan hun leven, eerst in een kindertehuis, later bij joodse adoptieouders en uiteindelijk als zelfstandige volwassen vrouwen. Hoewel ze het verleden proberen te laten rusten, torsen zij het drama van vroeger met zich mee in de wetenschap dat hun vader ooit weer op vrije voeten komt.

Vleugellam is het overrompelende debuut dat de levens volgt van twee zussen die getuigen zijn van de moord op hun moeder. Tijdens de jaren die de moordenaar – hun vader – in gevangenschap doorbrengt, maken de zussen verschillende keuzes bij het verwerken van dit trauma. Toch weten de zussen één ding zeker: ze kunnen nooit meer zonder elkaar.

Journal Entry 2 by wingsmitjeswing at Lichtruim in Bilthoven, Utrecht Netherlands on Friday, January 22, 2021

Released 1 mo ago (1/22/2021 UTC) at Lichtruim in Bilthoven, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vandaag naar de markt en voor het Lichtruim staat en bak met boeken om mee te nemen, deze gaat daarin voor een volgende lezer. Veel leesplezier !

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.