Rakennus 31

by Christian Rönnbacka | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 9/4/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, September 04, 2019
Kirjan esittely kustantajan sivuilla:

Tutkinnanjohtaja Antti Hautalehdolla ovat vastassaan paitsi vaitonaiset todistajat myös menneisyyden haamut. Rakennus 31 on Antti Hautalehto -sarjan kolmas osa.

Marraskuu. Porvoon lähistöltä metsiköstä löytyy tyhjä hauta. Kun monttuja paljastuu lisää, komisario Antti Hautalehto ryhmineen ryhtyy selvittämään mistä on kyse. Sitten yhdestä hautakuopasta löydetään tuntematon ruumis. Poliisi on ymmällään, ja entisestään tutkinta mutkistuu, kun ilmaantuu joukko todistajia, jotka tietävät tapauksesta enemmän kuin suostuvat kertomaan. Vähitellen jäljet johtavat Nikkilän vanhan mielisairaalan rakennus 31:een. Sen varjoihin kätkeytyy vaiettu menneisyys, jonka jättämät arvet näkyvät vielä tänäkin päivänä. Tutkinnanjohtaja Antti Hautalehdolla on ratkottavanaan taiten punottu mysteeri, kohdattavanaan suruun kahlitut haamut.

Bazar 2014

- Helsingin kaupunginkirjaston poistokirja

* * * * *
Poikkesin siis tänään Rikhardinkadun kirjastossa oikeastaan kassiasioilla: tarvitsin kassin (muita ostoksia varten) ja tarkoitukseni oli ostaa kirjaston kangaskassi tai sitten paperi- tai muovikassi, jos ei muuta olisi. Kirjastollahan on myös lainattavia kirjakasseja, mutta ne ovat kovassa käytössä ja aina lainassa. Olen vain kerran nähnyt/lainannut sellaisen.

Haalittuani kierrätyshyllystä pienen pinon kirjoja ja lisäksi poistokirjahyllystä kaksi ja mentyäni tiskille maksamaan kirjoja sain kuulla, ettei kirjastolla ollut myydä saati antaa minkäänlaista kassia kirjojen kuljettamiseen. Takkini pieniin taskuihin ei kirjoja mahtunut eikä mukanani ollut kuin puhelin ja pankkikortti. Pelastava enkeli osui kuitenkin paikalle: fillarointivaatteissa ollut kypäräpäinen nuorimies kuuli ihmetykseni ja tarjoutui antamaan kassin <3 Olin tietysti paitsi ihmeissäni moisesta käytöksestä myös kovin kiitolllinen ja ihan sanattomaksi menin, kun hän kaiveli repustaan ison ja tukevan Keravan kaupunginkirjaston kangaskassin ja ojensi sen minulle <3 Kun ei minulla ollut mukanani mitään, millä korvata, en voinut kuin kiittää - ja ajatella mielessäni, että tällainen hyvä täytyy laittaa kiertämään..

Tämä oli siis toinen niistä ostamistani poistokirjoista, se toinen oli C. J. Tudorin Liitu-ukko. Yhteensä kirjat maksoivat yhden euron.

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Friday, September 13, 2019

Released 1 mo ago (9/14/2019 UTC) at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Olen lukenut Rönnbackan dekkareista kolme tai neljä ja tykännyt niistä kaikista. Tästä olen lukenut toisen kappaleen joulukuussa 2018 (https://www.bookcrossing.com/journal/15252130/).

Tämä kirja lähtee eteenpäin huomisessa Venesillan miitissä GC8BZTC :) Jännitystä Porvoon syysiltoihin!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Journal Entry 3 by Delenna at Porvoo, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, September 15, 2019
Iiik!

Journal Entry 4 by Delenna at Porvoo, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, October 03, 2019
IIIIK!!!

No ei tämä nyt _niin_ jännä ollut, mutta juoni piti kyllä otteessaan ja piti lukea nopsaan. Joku aikaisempi lukija oli ottanut kuulakärkikynän ja "korjannut" tekstiä o.O Siis puhekielistä dialogia kirjakieleksi... Enkä myöskään tiedä miksi "nyhtökomisario" oli "korjattu" "nöyhtökomisarioksi".... Ehkä kuulakärkikynän omistaja ei ole kuullut esim. nyhtöpossusta.

Dialogi oli paikoitellen turhan kikkailevaa, mistä taisin edellisessäkin opuksessa mainita. Täytynee uskoa, että se on kirjailijan tyyli ja tyytyä siihen. Paikoin kyllä naurattikin :D

LIsää näitä ;)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.