Mellom sommerens lengsel og vinterens kulde

by Leif G W Persson | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingsota48wing of Hokksund, Buskerud fylke Norway on 8/31/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingsota48wing from Hokksund, Buskerud fylke Norway on Saturday, August 31, 2019
"Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er den fjerde romanen om Lars Martin Johansson, og den første i trilogien om Palmemordet, Velferdsstatens fall.

Omtale fra forlaget

en roman om en forbrytelseMellom sommerens lengsel og vinterens kulde er en på samme tid fascinerende og rystende roman. Den tar leseren inn i politiets hverdag når den er som verst. En verden full av kynisme og råhet. Men det er også en historie som gir overraskende innsikt i maktens irrganger og intrigene på høyt politisk og tjenestemessig nivå.

En fredagskveld i november faller en amerikansk journalist ut av vinduet fra femtende etasje i et studenthjem i Stockholm. Som selvmord betraktet er det helt etter boken, og politiet trenger bare å kaste et blikk på liket og rommet han falt fra før de skriver sin rapport. De anser det for et opplagt selvmord. Mannen har til og med vært hensynsfull nok til å etterlate seg et brev. Et litt merkelig brev, riktig nok. Uvanlig velskrevet og poetisk i tonen til selvmordsbrev å være. Jeg har levd mitt liv mellom sommerens lengsel og vinterens kulde.


Men politiinspektør ved rikskriminalen Lars Martin Johansson kan ikke helt slippe saken - dessuten er han blitt dratt inn i den på et uventet og litt merkverdig vis. Det som begynte som et opplagt selvmord skal ad mystiske veier utvikle seg til en av tidens største mordutredninger i Sverige."

Boken er gitt til BookCrossing av en bekjent.

Journal Entry 2 by wingsota48wing at Hokksund, Buskerud fylke Norway on Tuesday, October 08, 2019
Leif G W Persson har en egen måte å fortelle på. Som nesten alle andre svenske krimforfattere, fremstiller han svensk politi som en gjeng med idioter. Men han gjør det i alle fall med humor og glimt i øyet. Selv om det kan bli vel mye repetisjon. Historiene hans er bestandig interessante.

Journal Entry 3 by wingsota48wing at Essostasjonen på Lerberg in Hokksund, Buskerud fylke Norway on Thursday, November 21, 2019

Released 3 wks ago (11/21/2019 UTC) at Essostasjonen på Lerberg in Hokksund, Buskerud fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

Legger boken på en av pumpene.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.