Rönsyilevä talo

by Diana Wynne JOnes | Science Fiction & Fantasy | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Mecu of Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 8/21/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Mecu from Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Wednesday, August 21, 2019
Charmain Baker viettäisi päivänsä mieluiten nenä kiinni kirjassa, mutta Sempronia-täti päättää toisin. Isosetä William tarvitsee jonkun huolehtimaan talostaan ollessaan keijujen luona poistattamassa kiusallisia kasvaimiaan. Vanhempiensa holhoukseen kyllästynyt Charmain suostuu mielihyvin, mutta hakee samalla kuninkaallisen kirjastoapulaisen paikkaa.

Arki vaatimattoman oloisessa mutta taikuuden täyttämässä talossa ei ole ihan pikkujuttu. Charmain löytää talosta paitsi hellyydenkipeän kulkukoiran myös yhä uusia käytäviä. Isosedän tuleva velho-oppilas Peter osoittautuu pian korvaamattomaksi talousapulaiseksi, vaikka hänen loitsutaidoissaan on vielä hiomista.

Kuninkaallisessa kirjastossa viihtyvä Charmain tutustuu myös liikkuvan linnan asukkaisiin. Sophien, sössöttävän pikku Howlin ja tulidemoni Calciferin avulla ratkeavat niin valtakunnan hupenevien kassavarojen kohtalo kuin prinssi Ludovicin kammottavat vallanperimyssuunnitelmat.

Rönsyilevä talo sijoittuu samaan fantasiamaailmaan kuin aiemmin ilmestyneet Liikkuva linna ja Leijuva linna. Kirjan voi lukea myös itsenäisenä teoksena.

Journal Entry 2 by Mecu at Yliopisto in Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Monday, August 26, 2019

Released 3 wks ago (8/26/2019 UTC) at Yliopisto in Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland

WILD RELEASE NOTES:

Alkukivet-patsas. Osallistun tällä vapautuksella pippiksen patsashaasteeseen.

Onnittelut! Olet löytänyt ilmaisen ja vapaan kirjan, joka etsii uusia lukijoita. Mukavaa että tulit tänne netin puolelle katsomaan kirjan aikaisempia vaiheita. Tässä voit kertoa, mistä kirjan löysit ja mitä siitä pidit. Luettuasi vapauta kirja uudestaan toisten löydettäväksi. Hyviä lukuhetkiä!

Congrats! You've found a free book which was looking for new readers. Nice that you found your way to Bookcrossing website, too. You can join this free network of books and book friends, or stay anonymous. Please tell where you found the book and what did you think of it. When you've read it, you can release it for others to find. Happy reading!

Journal Entry 3 by Kultapiisku314 at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Monday, September 02, 2019
Kirja löytyi alkukiviltä 26.8. Mukava yllätys, sillä olen lukenut sarjan aiemmat osat, mutta tämä on vielä lukematta.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.