Hylätty ranta

by Andrew Michael Hurley | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by BlackDevil of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 8/19/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by BlackDevil from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, August 19, 2019
Hylätty ranta palkittiin Britanniassa vuoden 2015 parhaana esikoisromaanina.

Loney on kavala, jumalanhylkäämä rantakaistale Luoteis-Englannissa. Teini-ikäinen Tonto ja hänen mykkä veljensä Hanny viettävät rannan ränsistyneessä rinnetalossa perinteistä pääsiäisretriittiä. Katolilaisen perheen äiti uskoo, että paikallisen kappelin pyhä vesi vielä parantaa hänen poikansa.

Odotettua ihmettä ei kuulu, mutta riittejä ja uskomuksia vaalivassa kyläyhteisössä tapahtuu outoja. Kylänmiehen sokea äiti saa näkönsä yllättäen takaisin, ja vaikka kevät on vasta aluillaan, rinnetalon omenapuut kantavat satoa. Samaan aikaan Hanny ja Tonto todistavat kuinka viimeisillään raskaana olevaa teinityttöä kuljetetaan laskuveden aikaan pahamaineiselle Coldbarrown saarelle.

Coldbarrow ja sen nuori asukas vetävät Hannya vääjäämättömästi puoleensa. Veljesten tutkimusmatka saaren ytimeen laukaisee hämmästyttävien ja kauhistuttavien tapahtumien ketjun, joka muuttaa molempien poikien elämän peruuttamattomasti.

Journal Entry 2 by BlackDevil at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, August 19, 2019
No nyt on kyllä pakko ihmetellä, että mitähän ihmettä mä just luin. Tämmöset tosi kierot kirjat on yleensä mun juttu, mutta tässä en valitettavasti päässy ihan kärryille ja inhosin suurinta osaa kirjan henkilöistä. Tunnelma paikoitellen oli kuitenkin loistava. Puolen välin tienoilla ehdin jo pitkästyäkin ja loppu jätti jotenkin aivan äimäksi ja ei niin hyvällä tavalla. Tavallaan tajuan, mutta tavallaan en. Harmi! Olisin halunnut pitää tästä.

Released 2 yrs ago (8/20/2019 UTC) at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautuu kahvilassa pidettävän BC-miitin yhteydessä. Ellei kelpaa kanssacrossareille, niin päätyy kahvilan kirjahyllyyn. Miittiin saa toki tulla kuka vaan ja uudet onkin tervetulleita. Meidät tunnistaa kyllä! :)Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by LolaRobin at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Friday, September 27, 2019
Kirja on nyt minun matkassani Oulussa. Odotan innolla tähän tarttumista!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.