Datteren

Registered by wingGraabeinwing of Sagene bydel, Oslo fylke Norway on 10/13/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingGraabeinwing from Sagene bydel, Oslo fylke Norway on Sunday, October 13, 2019
En meget bra bok denne nr 6 i rekken som startet med Berlinerpoplene. Her er det store følelser og mange mennesketyper i en god mix. Ragde på sitt beste. Anbefales.
Omtale fra forlaget:
"Margido er død. Torunn har overtatt driften av Neshov Begravelsesbyrå, samtidig som hun holder på med å gjøre den gamle, nedslitte gården til sin. For farfaren er det viktig at det flagges forskriftsmessig på Neshov, han har bestemt seg for å spandere både ny flaggstang, vimpel og flagg på Torunn. Det riktig skinner på tunet da stangen er reist, og for første gang i livet kjenner Torunn seg virkelig forpliktet. Men da hun tar skrittet helt ut og vil skifte etternavn til Neshov, går det i svart for moren, og den gode kontakten de to så møysommelig har opparbeidet, blir brutt med et pennestrøk.
I høstferien skal Erlend og hele den danske familien hans innta gården. Torunn gruer seg til besøket. Utsiktene blir ikke bedre da Kai Roger kommer drassende med to grisunger, som han mener Erlends tre barn kan ha glede av. Torunn er ferdig med griser, hun er ferdig med Erlend, og hun er ferdig med Kai Roger. Men denne gangen skal Torunn få se hva Erlend virkelig er gjort av. Og kanskje skal det vise seg at Kai Roger får rett til slutt."

Journal Entry 2 by wingGraabeinwing at Sagene samfunnshus - Nazar cafe-bar in Sagene bydel, Oslo fylke Norway on Thursday, October 17, 2019

Released 1 mo ago (10/17/2019 UTC) at Sagene samfunnshus - Nazar cafe-bar in Sagene bydel, Oslo fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

I hylla i kaféen ved inngangen til Sagene samfunnshus.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.