Valkoinen kuolema

by robert galbraith | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by BlackDevil of Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/14/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by BlackDevil from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, July 14, 2019
Lontoolaisen yksityisetsivä Cormoran Striken ja hänen apulaisensa Robin Ellacottin tutkimuksista kertova sarja jatkuu vangitsevalla mysteerillä.

Billy, levoton nuori mies tulee Cormoran Striken toimistoon pyytämään yksityisetsivää selvittämään rikoksen, jonka hän uskoo todistaneen lapsena. Vaikka Billyn mielenterveys selvästi järkkyy eikä hän muista moniakaan yksityiskohtia, vaikuttaa siltä, että hän puhuu totta. Mutta ennen kuin Strike ehtii kuulustella Billyä tarkemmin, tämä säntää hätääntyneenä ulos toimistosta.

Tapaus johtaa Striken ja tämän apulaisen Robin Ellacottin Lontoon hämyisille kujille, parlamentin sisäpiirin kiemuroihin ja kauniin mutta pahaenteisen maalaiskartanon luokse.

Journal Entry 2 by BlackDevil at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, July 14, 2019
*haukotus*
Pitkästyttävän puiseva. Kirjoittajan virheet hevosten ja hevosasioiden kohdalla oli todella ärsyttäviä, vaikkakin ne on ihan yhdentekeviä kelle tahansa ei-hevosihmiselle, eikä niitä ollut paljon. Mut... ärsytti silti. Pah.

Journal Entry 3 by BlackDevil at Pella's Cafe in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, July 15, 2019

Released 1 yr ago (7/16/2019 UTC) at Pella's Cafe in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tämä vapautuu bc-miitin yhteydessä Pella's Cafessa klo 17.30. Tervetuloa vaan kaikille uusillekin, porukan tunnistaa kovasta höpötyksestä ja kirjapinoista pöydillä. :) Mikäli kirja ei päädy miittaajien mukaan, niin jää kahvilaan napattavaksi.Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by wingem64wing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, July 16, 2019
Nappasin miitistä. Edellinen Strike-kirja ei vakuuttanut, mutta annan vielä yhden mahdollisuuden.

Journal Entry 5 by wingem64wing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 24, 2020
Mikä ihme siinä on, että kirjailijoilla on suuri tarve kirjoittaa liian pitkiä tarinoita. Tässäkin on liki 700 sivua, eikä kiinnostavaa kerrottavaa oli noin suureen sivumäärään. Ensimmäiset 200 sivua olivat melkoista tyhäkäyntiä, kun edellisen kirjan tapahtumista täytyi lähteä liikkeelle ja sitä vatvomista riitti. Tarina rupesi pikkuisen kiinnostamaan, mutta noin 400 sivun jälkeen tuli taas epäuskon hetki, kun tajusi, että jäljellä on vielä 300 sivua. Sivulla 500 olisin ollut jo aivan valmis loppuratkaisuun. Yllättäen sitten yhtäkkiä näyttikin siltä, että loppu on lähellä, mutta vähän kyllä ihmetytti, kun loppuratkaisu tuntui olevan kovin erilainen kuin yleensä Galbraithin kirjoissa. Ja aavistelut osuivatkin oikeaan, sillä eihän tähänkään tarinaan saatu rauhallista loppua. Juoni oli jokseenkin epäuskottava ja siihen oli yritetty lisätä kaikenlaista silmänlumetta harhauttamaan lukijaa. Jos Galbraith ei olisi J.K Rowling, olisikohan Cormoran Strike -sarjasta tullut näinkään pitkää. Nuo hevosvirheet eivät minua häirinneet, kun en niitä edes huomannut. Mutta ymmärrän kyllä, että sellaiselle lukijalle, joka hevosista ja hevosurheilusta jotain tietää, lukeminen voi tuottaa tuskaa.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.