Sitten hän oli poissa

by Lisa Jewell | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789510436592 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/23/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, June 23, 2019
Kustantajan esittely:

"Mitä Ellielle tapahtui? Koskettava, uhan tunnulla pelaava psykologinen jännitysromaani äidistä, jota tyttären katoaminen ei jätä rauhaan.

"Lisa Jewellin luomat henkilöhahmot ovat niin todentuntuisia, että aina luettuani kirjan loppuun suorastaan odotan törmääväni heihin." – Jojo Moyes

Harva trilleri koskettaa ja tekee tunteisiin käyvän muistijäljen, mutta siinä Sitten hän oli poissa onnistuu. 15-vuotias Ellie Mack oli kolmesta lapsesta nuorin, äitinsä lemmikki. Hän odotti kesälomaa, suunnitteli tulevaa. Ja sitten yhtäkkiä, hän oli poissa. Hänen äitinsä Laurel jää elämään menneisyydessä. Kun hän yllättäen tapaa hurmaavan miehen ja alkaa seurustella, kukaan ei ole hämmästyneempi kuin hän itse. Pian Laurel tutustuu myös Floydin lapsiin. Yksi heistä on Poppy, joka näyttää aivan Ellieltä. Poppyn näkeminen repii auki kaikki vanhat haavat. Mitä Ellielle oikein tapahtui?"

WSOY, 2019.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, July 17, 2019
Tämän kirjan täytyy olla hyvä, sillä kahmaisin melkein yhdeltä istumalta, lukemista ei vaan voinut jättää kesken. Kadonnut tyttö psykologisen trillerin pääaiheena ei ole mitään uutta, mutta tapa, jolla mysteeriä avattiin lukijalle, oli koukuttava. Täydellistä, rentouttavaa kesälomalukemistoa!

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases on Monday, August 05, 2019

Released 3 mos ago (8/5/2019 UTC) at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä kirja löytyi useammankin bookcrossarin toivelistalta. Tarjoan ensin paikallisesti lii5alle. Jännittäviä lukuhetkiä!

Journal Entry 4 by lii5a at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, August 05, 2019
Tätä kirjaa on kehuttu niin suomen- kuin ruotsinkielisissä facebook-ryhmissä niin paljon, että oli pakko lisäsä se omalle toivelistalle. Taidanpa tehdä tästä jononohittajan ja yrittää lukea mahdollisimman pian - toisaalta siksi, että kiinnostus on todella herätetty ja toisaalta siksi, että tästä on jokunen toive.

Journal Entry 5 by lii5a at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, August 14, 2019
Nopealukuinen tämä kyllä oli, kahdelle päivälle jakautui minun lukemiseni. Yhdessäkin olisi varmaan mennyt, jos olisi ollut mahdollista lukea pitempään samana päivänä, mutta lukemisen lisäksi täytyi tehdä muutakin.
En tiedä, odotinko liikaa, kun tätä kirjaa on niin paljon kehuttu. Hyvä tämä oli, mutta ei ehkä niin hyvä tai erilainen kuin lukemieni kommenttien perusteella odotin.
Taidan varata kirjan seuraavaksi outalle tänne samalle seudulle.

Journal Entry 6 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, October 03, 2019
Kiitos paljon toivekirjasta, jonka sain Pukstaavin miitissä tänään. Oli hauska ilta Seppo Jokisen parissa. Toivottavasti ehtisin lukemaan tämän suhteellisen pian. Tälle taitaa olla muitakin toivojia. :)

Journal Entry 7 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, October 18, 2019
Todellakin viihdyttävä ja hyvin koskettavakin kirja. Ennalta-arvattavuus ei häirinnyt, sillä henkilöhahmot olivat mielenkiintoisia. Helppolukuinen kirja, tämän luki nopeasti.

Journal Entry 8 by outa1977 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, October 19, 2019

Released 3 wks ago (10/19/2019 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Pikatreffit Taryan kanssa, joka lupautui toimittamaan tämän Flower78:lle. Kiitos Taryalle ja lukuiloa!

Journal Entry 9 by wingTaryawing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, October 19, 2019
Kuriiri kuittaa ja koettaa toimia ohjeiden mukaan eli lukea kirjan itsekin :D Viikko tässä on aikaa, tai no mahdollisesti enemmänkin, sillä en tiedä vielä, olemmeko Flower78:n kanssa Helsingin Kirjamessuilla (ja kirjamessumiitissä) samana päivänä. Tällä hetkellä näyttää, että menen messuille perjantaina.

Oli kiva tavata, outa!

Journal Entry 10 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, October 25, 2019
Kuriiri täällä urakoi, mutta aikaa ei ole lukemiselle paljon ollut ja senkin ajan rohmusi Liza Marklundin yli 500-sivuinen Helmifarmi. On tämäkin edistynyt, olen sivulla 231/407 ;) Toivottavasti ehdin lukea kirjan loppuun illalla Vantaalta palattuani, sillä olemme Flower78:n kanssa molemmat Kirjamessuilla huomenna lauantaina :)

Kuva on viime maanantailta (21.10.) Sellosta, jossa poikkesin kotimatkalla kahvilla.

Journal Entry 11 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, October 25, 2019

Released 2 wks ago (10/26/2019 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

No ehdinhän minä lukea tämän ja jopas olikin kirja! Osa juonesta oli turhan helppo arvata ja loppu jotenkin lässähti, mutta kyllähän Jewell on tässä melkoisen tarinan kehitellyt ;) Hyvä, että vinkkasit tämän lukemisesta, outa!

Flower saa kirjan huomenna kirjamessumiitissä :)

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Journal Entry 12 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, October 27, 2019
Kiitokset toivelistakirjasta outa1977 ja Tarya-kuriiri! Kiva, että Taryakin ehti lukea tämän välissä ja antaa oman arvionsa. Kirjan sain eilen, mutta merkintä tulee vasta nyt. Olin ihan poikki ja lähes valmis nukkumaan messupäivän jälkeen, sillä olin siellä aukeamisesta klo 18.30 asti.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.