Het fatale zwijgen

by Andreas Eschbach | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9061122228 Global Overview for this book
Registered by wingsmitjeswing of Bilthoven, Utrecht Netherlands on 6/17/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingsmitjeswing from Bilthoven, Utrecht Netherlands on Monday, June 17, 2019
Samenvatting
Duane Fitzgerarld, een 35-jarige, alleenstaande Amerikaan, woont teruggetrokken in Dingle, een klein dorpje aan de Ierse kust. Ondanks het feit dat hij een man in de beste jaren van zijn leven is, leeft hij van een klein pensioen van het Amerikaanse leger.
Duane is namelijk een van de twaalf soldaten die ten tijde van de Eerste Golfoorlog onderworpen geweest zijn aan verregaande experimenten: in het streven om een leger van onverslaanbare superstrijders te creëren, werd een zeer select groepje mannen letterlijk omgebouwd tot technologisch perfecte vechtmachines, de zogenaamde 'Cyborgs' (vergelijkbaar met The Terminator, de verbinding van mens en machine), ze bestonden uit net zoveel computergestuurde technologie als uit vlees en bloed.
Van botten van titanium tot een lasergestuurd linkeroog, Duane kan zich niet meer herinneren hoeveel pijnlijke operaties hij heeft moeten ondergaan. Maar de tragiek van Duane en de zijnen is dat latere presidenten het budget voor dit geheime experiment steeds verder kortten en dat het onder Clinton uiteindelijk werd stopgezet, nog voordat een van de mannen maar één dag had kunnen vechten. De leden van de groep kwamen in een witness protection program en wonen nu, verspreid over de hele wereld, een teruggetrokken bestaan. Met de dure eed dat ze altijd over het project zullen zwijgen.
Maar aan Duanes zwijgen komt een eind als een Amerikaanse journalist die in het dorp naar hem op zoek is, in zijn hotelkamer wordt vermoord. En als hij erachter komt dat alle andere deelnemers aana het project, met wie hij van tijd tot tijd telefonisch contact had, omgekomen zijn bij onverklaarbare ongevallen'
Duane moet nu een beslissing nemen: wat is de dure eed hem waard wanneer zijn leven in gevaar is? Voor het eerst in twaalf jaar schakelt Duane weer over in de 'combat mode'. Een wedloop tegen de tijd begint.
Het fatale zwijgen is een thriller in de beste traditie van Michael Crichton. Dit anti-Terminator-verhaal gaat over de tragiek achter de gecreëerde superheld.

Journal Entry 2 by Zazoetje at De Bilt, Utrecht Netherlands on Thursday, July 11, 2019
Uit de tas van smitjes.
Bewaar ik even voor mijn man.

Edit 31-5-20 Niet gelezen. Mag op reis, anders blijft het nog langer liggen.Journal Entry 3 by Zazoetje at Mini-bieb van Eri@ in Groenlo, Gelderland Netherlands on Wednesday, June 03, 2020

Released 1 mo ago (6/3/2020 UTC) at Mini-bieb van Eri@ in Groenlo, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

In deze leuke mini-bieb gelegd.
Vinder, veel leesplezier!
Boek, goede reis!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.