Kant

by Shirley Conran | Romance | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingJoanazinhawing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 6/16/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingJoanazinhawing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Sunday, June 16, 2019
Vier vrouwen worden op het hoogtepunt van hun carrière door Lili, de wereldberoemde jonge filmster, naar New York ontboden voor een bijeenkomst in het Pierre Hotel.

‘Wie van jullie vier sekreten is nu eigenlijk mijn moeder?’ is de indringende en compromitterende vraag die Lili hen stelt. Een vraag die niet alleen Lili, maar miljoenen lezers over de gehele wereld bezighoudt.

Is het Pagan Trelawney, de huidige Lady Swan, een rustige Engelse aristocrate, die net als Lili ooit een verhouding had met een koning? Of Judy Jordan, de ambitieuze Amerikaanse zakenvrouw, die aan het hoofd staat van ’s werelds best verkochte vrouwenblad en eens Lili’s persagente was? Of Maxine Pascale, de vermaarde Parijse binnenhuisarchitecte, die nu een beroemd wijnchateau beheert en eens geschokt moest ervaren hoe haar te jonge zoon door Lili in de kunst der liefde werd ingewijd? En waarom is Lili, de mooie, maar o zo kwetsbare vrouw, zo geïnteresseerd in die vraag?

De antwoorden liggen verborgen in een fascinerende roman die u in een snel tempo meeneemt van de gebeurtenissen rondom een dure Zwitserse kostschool naar de wereld van de high society in Parijs, New York, Londen en Caïro.

Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands on Sunday, June 16, 2019

Released 1 mo ago (6/16/2019 UTC) at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Veel leesplezier!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.