Snelle meiden naar de top - 9 strategieen van vrouwen die alles hebben wat ze willen

by Kate White | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9022524310 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 6/26/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Wednesday, June 26, 2019
Ooit gesmacht naar die ideale baan? Die ideale man? Ooit jaloers geweest op een vrouw die alles leek te hebben? Ooit gedacht dat alles hebben, niet kan? Het kan wel! Snelle meiden, op weg naar de top! is het boek voor de vrouw die alles wil - en kan - krijgen. Dat wil niet zeggen dat er koppen moeten rollen en slinkse trucs en roddels bedacht. De vrouw van nu moet gewoon doen wat ze wil, en nemen wat ze krijgt. Zonder morren. Niet meer wachten op die baan, die man, dat huis. Zelf bellen, zelf schrijven en er achteraan! Resultaat: een vrouw die weet wie ze is en hoe ze dit heeft bereikt. Zelf.

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Bushalte Randweg/Plesmanweg in Leusden, Utrecht Netherlands on Wednesday, June 26, 2019

Released 2 wks ago (6/27/2019 UTC) at Bushalte Randweg/Plesmanweg in Leusden, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Dit boek doet mee aan het spel “ mijn beurt!” op het Nederlandse forum.

Boek nummer 33 in de Release 52 boeken in 52 plaatsen release challenge 2019, georganiseerd door Joanazinha, Dutch Forum
Thema: Getallen

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.