Voetbal op het podium

by Hilde E. Gerard, Marjolein Hund | Children's Books |
ISBN: 9789043828895 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 6/21/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Friday, June 21, 2019
an is gek op voetballen! Scoren kan hij als de beste. Met lezen vlot het echter niet zo goed. Op de toets van lezen haalde hij een twee. Gelukkig is Jans buurmeisje Femke er om hem te helpen. Zij is namelijk dol op lezen. Als er op school een speler voor het schooltoneel ontbreekt, spoort ze hem aan om de rol op zich te nemen. Maar lukt dat wel als je helemaal niet zo goed kunt lezen?

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Boot Texel-Den Helder in Texel, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, October 15, 2019

Released 3 wks ago (10/16/2019 UTC) at Boot Texel-Den Helder in Texel, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Dit boek doet mee met de oktober 2019 uitdaging “red het vege lijf” op het Nederlandse forum, georganiseerd door kwatje.

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at - Schepen en veerboten, Noord-Holland Netherlands on Friday, October 18, 2019
Op de terugweg van een schoolkamp heeft oudste zoon het boek gevonden op de pont van Texel naar Den Helder. Hij heeft het boek meegenomen naar Amsterdam voor zijn jongere broertje en zusje. We gaan het (voor)lezen en doorgeven. Leuk initiatief!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.