De celestijnse belofte

by James Redfield | Religion & Spirituality | This book has not been rated.
ISBN: 9022546349 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 10/24/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Thursday, October 24, 2019
In De Celestijnse belofte gaat de hoofdpersoon in de regenwouden van Peru op zoek naar een eeuwenoud manuscript. Dit kostbare boek voorspelt het lot van de mensheid en biedt op persoonlijk vlak juist diepe inzichten in wie je bent en waar je staat. Het bevat een schat aan wijsheid en machtige personen willen daarom de verspreiding van deze kennis tegenhouden om zo hun eigen posities in de hiërarchie veilig te stellen. Ondanks alle dreiging en tegenwerking zet de hoofdpersoon zijn zoektocht voort en met succes. Gaandeweg geeft het kostbare manuscript zijn geheimen een voor een prijs – aan de hoofdpersoon en aan de lezer.

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Boot Texel-Den Helder in Texel, Noord-Holland Netherlands on Sunday, November 10, 2019

Released 4 wks ago (11/13/2019 UTC) at Boot Texel-Den Helder in Texel, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Dit boek doet mee met de November 2019 uitdaging “de Kijkkast” op het Nederlandse forum, georganiseerd door creativeChaos.

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Texel, Den Hoorn, Noord-Holland Netherlands on Thursday, November 14, 2019
Nog te lezen, leuk deze gevonden te hebben op de Texelse boot!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.