Djävulsstjärnan

by Jo Nesbø | Literature & Fiction |
ISBN: 9100170100 Global Overview for this book
Registered by winghingraldwing of Motala, Östergötland Sweden on 5/27/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winghingraldwing from Motala, Östergötland Sweden on Monday, May 27, 2019
Inbunden från 2003
Inlämnad på Ubbes cafe av någon, jag registrerade och lät boken stå kvar på hyllan.
baksidestext:
Semestertider i Oslo. En värmebölja håller staden i ett obarmhärtigt grepp. Polishuset står tomt sånär som på två personer: karriäristen Tom Waaler och Harry Hole, vars uppsägning hänger i luften sedan han förgäves försökt bevisa att Waaler är skyldig till mord och vapensmuggling. Då en ung kvinna hittas mördad, med en femuddig röd diamant under ögonlocket och ett avhugget pekfinger, tvingas Harry ta sig an fallet tillsammans med Tom Waaler. Mördaren slår till gång på gång efter ett till synes obegripligt mönster och paniken sprider sig bland allmänheten. Harry arbetar febrilt för att knäcka djävulsstjärnans symbolik. Samtidigt är det dags att göra upp med Waaler en gång för alla. Jo Nesbø är Norges genom tiderna största kriminalförfattare. Böckerna om antihjälten Harry Hole har sålt i långt över en miljon exemplar bara i Norge och är översatta till tjugofem språk. Idag ses Nesbø som ett av de stora internationella namnen i genren, i klass med Dennis Lehane och Michael Connelly. Översättning av Per Olaisen. "Jo Nesbø skriver högklassiga thrillers. De är täta, spännande, laddade. Överrumplande och synnerligen välskrivna. Han har ett driv i berättandet som man inte är van vid i nordiska thrillers." Helsingborgs Dagblad Böckerna om Harry Hole i utgivningsordning: Fladdermusmannen Kackerlackorna Rödhake Smärtans hus Djävulsstjärnan Frälsaren Snömannen

Journal Entry 2 by wingBAMPwing at Motala, Östergötland Sweden on Friday, May 31, 2019
Kunde inte låta bli den. Ajajaj....

Journal Entry 3 by wingBAMPwing at Linköping, Östergötland Sweden on Friday, June 28, 2019
Harry lever farligt - en riktigt otäck historia - svår att lägga ifrån sig. En mag- och bladvändare, skulle jag vilja säga.

Journal Entry 4 by wingBAMPwing at Gothia Towers in Göteborg, Västergötland Sweden on Tuesday, July 09, 2019

Released 1 yr ago (7/9/2019 UTC) at Gothia Towers in Göteborg, Västergötland Sweden

WILD RELEASE NOTES:

Till dig som hittar boken säger jag: "Tack för att du tog hand om boken. Skriv gärna en kommentar JE (Journal Entry).Du kan vara anonym om du vill eller bli medlem (Join).Det är gratis. Din e-mail lämnas aldrig ut.Du får inte spam.Du hittar många bokintresserade och det finns forum, både skandinaviska och internationella att prata på.Om du undrar över något så skicka gärna ett PM (personal message) till mig, BAMP, och fråga.

Lycka till!

" Release 41 of the 52 Towns in 52 Weeks Challenge 2019"

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.