Leski

by Fiona Barton | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBlackDevilwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 5/26/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBlackDevilwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 26, 2019
Jokainen on nähnyt hänet. Hirviön, josta lööpit kirkuvat. Miehen, jota syytetään kammottavasta rikoksesta. Mutta onko kukaan kiinnittänyt huomiota naiseen hänen vierellään?

Jean on jättänyt paljon kertomatta rikoksesta, josta hänen miestään epäiltiin. Hänellä oli liian kiire olla täydellinen vaimo. Sellainen, joka seisoo aina miehensä rinnalla.

Mutta nyt mies on kuollut ja Jean on vapaa kertomaan tarinansa niin kuin hän itse haluaa. Se on tarina, josta kaikki toimittajat kilpailevat. Mutta millaisia salaisuuksia leski on valmis paljastamaan? Entä mihin totuuteen hän itse uskoo?

Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvälle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien välisiin mutkikkaisiin suhteisiin. Jokaisella on omat motiivinsa, ja totuus muuttuu yllättävän nopeasti valheeksi.

Journal Entry 2 by wingBlackDevilwing at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 26, 2019
Jos kirjaa verrataan Nainen junassa -kirjaan, niin menee mulla suoraan "not interested" -kategoriaan. Kiitos ja hei. Tämäkin siis maailmalle lukemattomana.

Journal Entry 3 by wingBlackDevilwing at Pella's Cafe in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, July 15, 2019

Released 1 yr ago (7/16/2019 UTC) at Pella's Cafe in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tämä vapautuu bc-miitin yhteydessä Pella's Cafessa klo 17.30. Tervetuloa vaan kaikille uusillekin, porukan tunnistaa kovasta höpötyksestä ja kirjapinoista pöydillä. :) Mikäli kirja ei päädy miittaajien mukaan, niin jää kahvilaan napattavaksi.Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by jonnukka at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, July 16, 2019
Nappasin miitistä. Otsikko kiinnitti huomioni kun aikanaan olin leski itsekin.

Journal Entry 5 by jonnukka at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, January 18, 2021
Huh. Järkyttävää luettavaa. Koukuttava ja hyytävä kaikella lailla. Kyllä tykkäsin silti. Nyt tää jää odottamaan seuraavaa lukijaa.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.