Komendantti

by Pauliina Lindholm | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBlackDevilwing of Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 5/26/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBlackDevilwing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 26, 2019
Viaporin vallit 1748. Loistokas romaani sytyttää eloon komendantin kamppailut itseään, olosuhteita ja virkamiehiä vastaan.

Oppinut maailmanmies Augustin Ehrensvärd vastaa suunnittelemansa, ennen näkemättömän linnoituksen rakennustöistä Viaporin liejuisella työmaalla, joka etenee tuskallisen hitaasti. Hankkeen rahoitus on alati vaakalaudalla, sotien väsyttämät ruotumiehet sairastelevat ja piskuisen kaupungin virkamiehet kieroilevat.

Itämaan puolustuksen tärkeyttä ei Tukholmassa ymmärretä. Ehrensvärd on strategioineen yksin, vaikka Venäjän uhka on todellinen.

Meri ja saaren luonto muovautuvat hänelle vapauden maisemaksi. Unissaan komendantti kuulee naisen naurun, joka ei jätä häntä rauhaan.

Journal Entry 2 by wingBlackDevilwing at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 26, 2019
Aikanaan näytekappaleena mulle päätynyt, jäänyt sittemmin lukematta ja nyt kirjahyllyn siivouksen myötä lähteköön maailmalle lukemattomana.

Journal Entry 3 by wingBlackDevilwing at Pella's Cafe in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, July 15, 2019

Released 1 mo ago (7/16/2019 UTC) at Pella's Cafe in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tämä vapautuu bc-miitin yhteydessä Pella's Cafessa klo 17.30. Tervetuloa vaan kaikille uusillekin, porukan tunnistaa kovasta höpötyksestä ja kirjapinoista pöydillä. :) Mikäli kirja ei päädy miittaajien mukaan, niin jää kahvilaan napattavaksi.Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, July 16, 2019
Minä nappasin tämän historiallisen romaanin mukaani. Olen tästä kuullut muutaman kerran ja kirja on ollut kannattanee lukea -ajatuksissani. Kiitokset BD!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.