Sumu

by Steinar Bragi | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by BlackDevil of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 5/19/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by BlackDevil from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 19, 2019
Psykologista jännitystä Islannin takamailta

Neljä nuorta aikuista on lomalla Islannissa, kun heidän jeeppinsä törmää sankassa sumussa mökin seinään keskellä ei mitään. Auto hajoaa ja mökin salaperäiset vanhukset tarjoavat matkalaisille yöpaikan. Puhelimet eivät löydä kenttää, seurueen koira katoaa ja selittämättömät tapahtumat alkavat horjuttaa matkalaisten mieltä.

Journal Entry 2 by BlackDevil at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 19, 2019
Tän ois takakannen perusteella pitänyt olla ihan mun juttu, mut ei tää vaan ollu. Päälimmäiseksi jäi vain fiilis että mitähän v*ttua. WTF?? Mitä mä just luin. Kyllä tarina saa absurdikin olla, mutta nyt tuntui siltä, että yksinkertaisesti MITÄÄN ei selitetä ja asioita tapahtuu vain, koska niistä on ollut kiva kirjoittaa, koska niistä saa yksittäisinä varsin näyttäviä juttuja. Mutta niitä oli vain päämäärättömästi peräkkäin, ilman jotenkin mitään järkeä, mistään ei oikein saanut kiinni. Ihmeellistä haahuilua ylipäätään. Tunnelma oli kyllä piinaava, mutta lässähti lopun hullunmyllyssä. Avoin loppu voi joskus olla toimivakin, tässä se oli kaikkea muuta.

Journal Entry 3 by BlackDevil at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, October 20, 2020

Released 2 yrs ago (10/20/2020 UTC) at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautuu illan pienessä BC-miitissä. Jos ei kelpaa kellekään, jää kahvilan hyllyyn.

__________
Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, November 4, 2020
Tapasimme toukokuun kanssa pikaisesti Ciao! Caffessa ja samalla näin tämänkin kirjan jääneen miitistä kahvilan hyllyyn. Minulla on menossa taas islantilainen tunnelma ja islantilaisen villapaidan neulontayritys, joten nappasin tämän islantilaisen psykologiseksi trilleriksi kehutun kirjan. Nyt tutkin tätä vähän enemmän ja kirja vaikuttaakin vähän kauhun suuntaan kaatuvalta. Saapa siis nähdä, luenko itse vai toimitanko suoraan toivojalleen. Kiitos BD!

Journal Entry 5 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, November 23, 2020
Luin sitten tämän itsekin ja voin hyvin samaistua tuohon BD:n WTF-kommenttiin. Juuri selittämätön outous ja omituisuus vallitsivat tarinassa jatkuvasti. Ne tuntuivat myös voimistuvan kirjan loppua kohti. Siellä kirjailija oli halunnut tuoda sivuillensa myös melkoista raakuutta, joka ei mielestäni kuitenkaan palvellut juonikuviota oikein mitenkään.

Omilta Islannin matkoiltani tuttuja paikannimiä vilahteli kirjassa kyllä. Saaren sisäosien F-tiet ovat kyllä olleet molempien reissujeni aikaan suljettuina, joten sieltä (ilmeisesti kirjan oletetun kauhukeskiön) seuduilta minulla ei ole omia roadtrip-kokemuksia.

Journal Entry 6 by wingBookgeowing at Wishlist Tag Game, A RABCK -- Controlled Releases on Monday, November 23, 2020

Released 2 yrs ago (11/23/2020 UTC) at Wishlist Tag Game, A RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä ja toinen hippa-kirja lähtivät tänään täältä Savonlinnasta paketissa kohti Sastamalaa. Toivottavasti outa1977 saa paketin perille sukkelasti.
Talviterveisiä ja tunnelmallista loppuvuotta!

Journal Entry 7 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, November 25, 2020
Kiitos toiveeni täyttämisestä! Tästä olen kuullut myös kehuja. Kannessa lukee: " Islannin oma Twin Peaks." Jos se pitää paikkansa, niin tämä voisi hyvinkin olla minun kirjani.

Journal Entry 8 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, September 27, 2022
Luin kirjaa sivulle 50 saakka ja päätin etten ala kahlata tätä enempää. En kokenut tätä jännittäväksi, lähinnä tylsäksi ja melko tyhjänpäiväiseksi jaaritteluksi.
Kun vielä luin aiempien lukijoiden kommentit, niin oli helppo tehdä päätös jättää tämä kesken.
Pahoittelut!

P.S Tämä ei ollut lähelläkään Twin Peaksia.

Journal Entry 9 by outa1977 at K-Market Nuutilankuja in Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, September 28, 2022

Released 2 mos ago (9/29/2022 UTC) at K-Market Nuutilankuja in Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautan vaihtohyllyyn etsimään kiitollisempia lukijoita.

Tämä on kiertävä kirja, joka etsii uusia lukijoita. Voit pitää kirjan, antaa sen jollekin tai jättää jonnekin löydettäväksi.
Teethän pienen merkinnän löydöstäsi, niin tiedän kirjan olevan tallessa. Olisi kiva kuulla myös mitä pidit kirjasta, jos päätät lukea sen. Voit tehdä merkinnän anonyymisti tai rekisteröidä itsellesi nimimerkin osoitteessa: www.bookcrossing.com
Lukuiloa!


Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.