Rosvoruhtinas

by Cornelia Funke | Science Fiction & Fantasy | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingAnnimanniwing of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 4/8/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnnimanniwing from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, April 08, 2019
Kirjasampo:

"Orpoveljekset Prosper ja Bo lähtevät karkuun julmaa tätiään ja piiloutuvat Venetsiaan, josta heidän äitinsä on kertonut ihmeellisiä tarinoita.

Venetsiassa karkulaiset tapaavat salaperäisen pojan, joka kutsuu itseään Rosvoruhtinaaksi, muttei suostu paljastamaan todellista henkilöllisyyttään. Rohkea ja nokkela Rosvoruhtinas johtaa ja suojelee pikkurikollisten katulasten joukkoa, ja pojista on jännittävää olla osa heitä.

Sitten Rosvoruhtinas ottaa vastaan vaativan haasteen: eräästä palatsista on varastettava Venetsian leijonan siipi. Lapset huomaavat joutuneensa unohdettujen arvoitusten vaaralliseen maailmaan, jonka keskellä on ihmeellinen, aikaa uhmaava karuselli.

Seikkailun tuoksinassa Prosper ja Bo kohtaavat myös tätinsä palkkaaman yksityisetsivän. He onnistuvat kerran toisensa jälkeen harhauttamaan epäonnisen mutta sympaattisen Viktorin – kunnes huomaavat tarvitsevansa todellista suojelijaa ja ystävää."
***
Löytyi jostain kierrätyshyllystä.

Journal Entry 2 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, April 08, 2019
Luimme kirjan yhdessä Antsupantsun kanssa iltalukemisena. Viihdyimme molemmat sen parissa, oli kiva lukea vaihteeksi Venetsiaan sijoittuvaa tarinaa. Tänään saimme kirjan loppuun ja hetken mietittyään poikanen totesi, että vaikka kirja olikin hyvä, sen voi laittaa kiertoon.

Journal Entry 3 by wingAnnimanniwing at Ranta-Kerttu in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, August 10, 2019

Released 1 mo ago (8/17/2019 UTC) at Ranta-Kerttu in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautuu BC-kesäpäivässä Ranta-Kertussa tai sen jälkeen jossain päin Turkua.

Journal Entry 4 by Peonio at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Monday, August 19, 2019
Jälleen kerran Annimannin suosittelu sai nappaamaan luettavaa, tällä kertaa kesäpäivän kirjabuffetista. Luulen tämän päätyvän meilläkin ääneenluettavaksi. Epäilin, löytyykö tämä jo hyllystä, mutta se olikin saman kirjailijan Lohikäärmeellä ratsastaja. Jos haluatte sen lainaan, niin joutaa vaikka heti, me varmaan aloitamme tästä :-)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.