Naparetki – Minun rakkaustarinani

Registered by MeiMeiK of Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 3/30/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by MeiMeiK from Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, March 30, 2019
Pieni pokkariversio Bea Uusman mielenkiintoisesta henkilökohtaisesta tutkimusmatkasta 1800-luvun lopun arktisen tutkimusmatkan jäljille ja sen mysteereihin. Kirjassa etsitään vastauksia avoimiin kysymyksiin, mitä yhä tutkimusretken vaiheisiin liittyy, ja toisaalta kirja myös selventää, kuinka hankalaa on etsiä oikeita vastauksia. Kirjassa kerrotaan epäonnisen Andrée-retkikunnan vaiheista päivä päivältä niin hyvin, kuin retkikunnan päiväkirjoista on saatu selville, ja samalla lukijalle tulee hyvin epämukava olo. Millaiset olosuhteet, millaista ruokaa - ja millaisia valintoja retkikunta tekeekään! Huh! Todella mielenkiintoinen & mukaansa tempaava kirja!

"Kohtalokkaan naparetken jäljillä

Kolme ruotsalaismiestä lähti tavoittelemaan Pohjoisnapaa vetypallolla vuonna 1897. Vuonna 1930 miesten ja heidän leirinsä jäännökset löydettiin pikkusaarelta Huippuvuorilta. Tapaus on kiehtonut kirjailijoita, toimittajia, lääkäreitä ja tavallisia ihmisiä, ja siitä on kirjoitettu paljon. Ruotsissa on myös Andrée-retkikunnalle omistettu museo.

Bea Uusmassa heräsi intohimoinen kiinnostus aiheeseen, ja hän luki kaiken naparetkeen liittyvän. Ja alkoi ratkoa arvoitusta. Kuinka miehet kuolivat? Miksi he kuolivat? Mitä oikein tapahtui? Näin alkaa retki kauas menneisyyteen ja palapelin palaset loksahtelevat vaiheittain paikalleen. Lopulta saadaan seikkaperäinen vastaus kaikkiin kysymyksiin – ainakin teoriassa.

Naparetki on tietokirjallisuutta kiehtovimmillaan: sen jälkeen tuntuu kuin olisi itse käynyt tapahtumapaikoilla, palellut pakkasessa, syönyt jääkarhunlihaa ja sulattanut lunta juomavedekseen."

Journal Entry 2 by MeiMeiK at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Sunday, March 31, 2019

Released 1 mo ago (3/31/2019 UTC) at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja taisi lähteä miitistä jonkun luettavaksi.

Journal Entry 3 by wingPiikuwing at Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Sunday, March 31, 2019
Tämä oli toivelistallani, joten tottakai nappasin sen miitistä mukaani.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.