Brieven aan de koningin

by Red. Buijtendorp en Van Put | Nonfiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 3/1/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, March 01, 2019
Recensie(s)
Ter gelegenheid van het 12,5 jarig regeringsjubileum van Koningin Beatrix hebben vele kinderen brieven of tekeningen gemaakt die gelukwensen bevatten, maar ook zijn er veel vragen, wensen en eisen ten aanzien van milieu, toekomst en dergelijke. Er zijn lieve, mooie, ontroerende, onbeholpen, fantasievolle, clichématige enz. brieven en tekeningen. Kortom, een dwarsdoorsnee van hoe kinderen denken over deze onderwerpen. En de directheid waarmee sommige politieke problemen benaderd worden, is soms onthutsend. Wat het geheel betreft: een mooi boek, ook qua verzorging. En dat een deel van de opbrengst naar een goed doel (Jantje Beton) gaat, is meegenomen. Er hebben kinderen van 4 tot 14 jaar in gepubliceerd. Niet alles is even leesbaar; er zijn ook brieven in het Engels. Als 'tijdsdocument' is dit boek nog het meeste op zijn plaats en voor kinderen is het boek aardig om werk van leeftijdsgenoten onder ogen te krijgen. Vanaf ca. 9 jaar. Toptien-boek.
(Biblion recensie, D. Hoenink.)

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, April 21, 2019

Released 4 mos ago (4/22/2019 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, April 23, 2019
Vanaf gisteren, 22 april 2019, staat dit boek in de OBCZ (official bookcrossing zone) in het restaurant van Huis van Hilde

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.