Carlo met zijn grote kop

by Peter Jan Rens | Teens | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 3/1/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, March 01, 2019
Van een collega gekregen voor de OBCZ in Huis van Hilde.


Recensie(s)
Een 14-jarige jongen beleeft tijdens zijn vakantiewerk op Sicilië zijn eerste liefde. Carlo woont dan alleen in een caravan en wordt verliefd op Janneke. Openhartig wordt geschreven over zijn gevoelens, evenals over zijn relatie met de geestelijk gehandicapte Enzo en de seksuele reactie die deze vriendschap bij Enzo oproept. Inhoudelijk geschikt voor jongeren die bezig zijn met zich zelf en hun relatie tot het andere geslacht. Zinsbouw en woordgebruik zijn met de doelgroep (vanaf ca. 13 jaar) in overeenstemming. Alles speelt zich af in de zonnige vakantiesfeer van Italië. De illustraties zijn in zwart-wit uitgevoerd en doen sterk denken aan die van Quentin Blake bij Roald Dahl-boeken. Veel grijs bij de ruw geschetste figuren. Omslag in kleur en meer gedetailleerd. Een verhaal zonder taboes. Herkenbaar en duidelijk. Door openhartigheid ook verhelderend en spannend. Uitnodigende titel en uitstraling.
(Biblion recensie, A.C. Rietveld-Prinsen.)


Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, April 21, 2019

Released 4 wks ago (4/22/2019 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, April 23, 2019
Vanaf gisteren, 22 april 2019, staat dit boek in de OBCZ (official bookcrossing zone) in het restaurant van Huis van Hilde

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.