Sakset tyynyn alla

by Eppu Nuotio & Pirkko Soininen | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingFlower78wing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 2/16/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingFlower78wing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, February 16, 2019
Takakannesta:

"Jännitystä ja sydämentykytystä Salome Virran seurassa

Salome kuulee yhdenillan ihastukseltaan Antwerpenissa tehdyistä oudoista murhista, joissa uhrin rintaan on isketty saksilla kuva Frederick Elwellin maalauksesta vuodelta 1942. Tapaus vetää Salomea puoleensa magneetin tavoin. Miksi murhaaja on käyttänyt juuri tätä kuvaa? Kuka on Elwellin mallina istunut kaunis nainen?

Vuonna 1942 Antwerpen on saksalaisten miehittämä. Kaunis ompelijatar Margot käy salaista kirjeenvaihtoa vihollista maan alle paenneen sulhasensa kanssa. Toimeentulo on niukkaa, eikä asiakkaita ole varaa valita. Nuori, yksinäinen nainen on helppo saalis natsiupseereille. Tai niin voisi luulla.

Eppu Nuotion ja Pirkko Soinisen dekkarisarjassa hurmaava mutta omapäinen dokumenttiohjaaja Salome Virta sotkeutuu rikostapauksiin, jotka kiertyvät upeiden taideteosten ympärille. Ensimmäisessä osassa Nainen parvekkkeella ratkottiin Albert Edelfeltin Pariisin-vuosiin liittyvää mysteeriä 1800-luvun lopulta. Sakset tyynyn alla -kirjassa murhien jäljet johtavat Belgiaan, keskelle kiihkeintä maailmansotaa. Salome joutuu tutkimuksissaan jälleen vaarallisille vesille, eikä tilannetta helpota yhtään se, että hänen omat ihmissuhteensa ovat taas kerran salomemaisesti solmussa."

*Varattu He_Ri:lle*

Journal Entry 2 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, September 22, 2020
Pidin kovasti sarjan ensimmäisestä kirjasta, Nainen parvekkeella, ja hyvin viihdyin tämänkin kirjan parissa. Nopeaa ja helppoa luettavaa, vaikka kaikki kirjan teemat eivät millään tavalla helppoja olleetkaan. Nuotion ja Soinisen tekstiä on ilo lukea. Minua viehättävät nämä taideteoksen ympärille keksityt tarinat. Tällä kertaa kyseessä oli sellainen taideteos, jota en ollut ikinä nähnyt edes kuvassa. Onneksi kirjan etuliepeessä on kuva maalauksesta ja kaunishan se onkin! Mielenkiinnolla jatkan sarjan lukemista.

Journal Entry 3 by wingFlower78wing at on Tuesday, September 22, 2020

Released 4 wks ago (9/23/2020 UTC) at

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirjaa lähtee postitse He_Ri:lle. Hyviä lukuhetkiä ja mukavaa syksyn jatkoa!

Journal Entry 4 by He_Ri at Raisio, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Thursday, September 24, 2020
Kiitos kirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.