Heilige Oorlog Bv

by Peter L. Bergen | Nonfiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 2/12/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, February 12, 2019
"Dit boek probeert niet het concept Jihad uit te leggen, maar het ontstaan en de achtergronden van Bin Laden en de aan zijn Al Qaida-gelieerde islamitische extremistische groeperingen. Duidelijk is dat zijn motieven eerder politiek dan religieus van aard zijn. Zich baserend op talloze interviews en research, getuige auteurs uitgebreide notenapparaat, komen bekende personen, televisiebeelden en aanslagen aan bod, geplaatst in een breed kader, zonder te vervallen tot ongefundeerde feiten. De auteur tracht zo getrouw mogelijk weer te geven waarom Bin Laden 'terroristische' aanvallen uitvoert: de Amerikaanse buitenlandse politiek en de aanwezigheid van Amerikaanse troepen in Saudi-Arabie. Dit boek verschijnt niet naar aanleiding van de gebeurtenissen van 11 september 2001, maar ze zijn wel opgenomen en erin verweven. Een uitstekend boek voor degenen die een goede inleiding willen hebben tot het huidige islamitisch terrorisme met een speciale focus op de persoon van Bin Laden. De auteur is terrorisme-deskundige bij de Amerikaanse zender CNN en was daardoor zelf een belangrijke getuige. In 1997 maakte hij het eerste televisie-interview met Bin Laden."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Stenenkruis in Wommelgem, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, February 19, 2019

Released 4 wks ago (2/19/2019 UTC) at Stenenkruis in Wommelgem, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Tegen een schutting aan de kruising met de Herentalsebaan. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Hierbij trouwens wat spelregels betreft bookcrossing:

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.