Mistä kevät alkaa

by Annamari Marttinen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingPiikuwing of Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 2/2/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingPiikuwing from Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, February 02, 2019
Kuvaus kustantajan nettisivulta:

"Mistä kevät alkaa on kertomus nelikymppisestä Leilasta, hänen ylioppilaaksi pääsevästä tyttärestään ja äidistään Helenasta, jonka Alzheimerin tauti etenee hurjalla vauhdilla. On kevät, luonto puhkeamassa kukkaan, tyttären ihanat juhlat edessä, mutta kaikki tuntuu hajoavan käsiin. Leila sukkuloi työn, kodin ja äitinsä päähänpistojen välissä. Samaan aikaan hänen pitäisi päästää irti tyttärestään ja sitoutua tiukemmin hauraaseen äitiin. Leila tuntee itsensä kaikkien velvollisuuksien keskellä valtavan riittämättömäksi. Tyttären itsenäistyminen ja äidin lisääntyvät muistikatkot ja karkailut vaikuttavat Leilasta tahalliselta kiusanteolta. Nuoresta ja iloisesta Leilasta on tullut liian nopeasti keski-ikäinen ja äkäinen nainen.

Mistä kevät alkaa on oivaltava romaani naisen elämän ristiriidoista. Se on kertomus jossa viha, rakkaus, syyllisyys ja katumus sekoittuvat kun ihminen ei kuvitelmistaan huolimatta voi hallita elämäänsä. Ennen kaikkea romaani on tarkkaan piirretty kuva sairastuvan ihmisen ja hänen omaistensa hädästä, riipaiseva mutta silti elämänmyönteinen kuvaus inhimillisestä keskeneräisyydestä, epätäydellisyydestä ja siitä, että kaikkeen ei ole eikä tule vastauksia.

Journal Entry 2 by wingPiikuwing at Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, February 26, 2019
Tällä hetkellä kipuilen äitini Altzheimerin kanssa; päätös tehostetusta palveluasumisesta tuli viime viikkolla, eli muutto on edessä tämän kevään aikana. Siitä näkövinkkelistä pystyin samaistumaan Leilaan täysillä. Sen sijaan tytärsuhde... Oma tyttäreni on tosin jo lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä, mutta eipä olisi tullut hänen ylioppilaskeväänääkään mieleen lähteä stalkkaamaan nuorten illanviettoa. Niiltä osin Leila tuntui turhankin stereotyyppiseltä, vähän elämäänsä kyllästyneeltä keski-ikäiseltä. Sujuvaa kerrontaa joka tapauksessa, kuten Annamari Marttisen kirjat aina.

Released 1 mo ago (6/3/2019 UTC) at Hansa-kortteli in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Etsivä löytää lukemista Hansakorttelista.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.