Lankakaupan tyttö

by Kate Jacobs | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by myrtillus of Pori, Satakunta Finland on 1/30/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by myrtillus from Pori, Satakunta Finland on Wednesday, January 30, 2019
Englanninkielinen alkuteos Knit Two. Suomentanut Päivi Pouttu-Deliere. Gummerus, 2013.

Dakota Walker on 18-vuotias sisupussi. Hän opiskelee yliopistossa ja pyörittää osa-aikaisesti äitinsä Georgian perustamaa lankakauppaa Manhattanilla. Georgian kuolemasta on kulunut viisi vuotta, mutta Dakotan ja tuttujen neulontakerholaisten elämässä hän on edelleen läsnä. Menetyksen jälkeen yhteiset hetket kerholaisten kanssa ovat tulleet entistäkin tärkeämmiksi.

Jokaisen elämässä on uusia haasteita. Dakota ei ole varma, haluaako seurata äitinsä jalanjälkiä ja pyörittää lankakauppaa. Avioerosta toipuva Catherine etsii uutta rakkautta Italiasta asti, ja feministi Darwinin unelmat perheestä saavat kaksinkertaisen täyttymyksen. Mestarineuloja, yksinhuoltaja Lucie huolehtii lapsensa lisäksi myös ikääntyvästä äidistään. 78-vuotias Anita puolestaan saa kosinnan Martylta, mutta hyväksyvätkö Anitan aikuiset lapset äidin uutta onnea?

Intohimoiselle käsityöharrastajalle jokainen elämäntilanne tuo mukanaan paitsi yllätyksiä myös uusia käsityöprojekteja. Milloin se on hääpuku, milloin pörröiset vauvatöppöset.
Yhdysvaltain bestsellerlistoille noussut Lankakaupan tyttö on tiiviisti neulottu hyvän mielen romaani, joka kuvaa koskettavasti äitinä, vaimona, tyttärenä ja ystävänä olemisen iloja ja suruja.


Olen lukenut aikoinaan sarjan ensimmäisen osan Pieni lankakauppa. Muistaakseni pidin siitä lämpimän tunnelman ja koskettavan ystävyyden kuvauksen vuoksi. Samaa en voi valitettavasti sanoa tästä toisesta osasta. Kirjassa on toki kuvattu ystävyyttä, vahvoja naisia uusien kokemusten edessä, mutta … Ensinnäkin itse lankakauppa ja sen neulekerho ovat sivuosassa. Henkilöitä kuljetetaan ympäri maailmaa ja vaikeitakin kokemuksia kuvataan hyvin pinnallisesti. Luin kuitenkin kirjan loppuun, mutta tuskin tulen lukemaan sarjan kolmatta osaa, vaikka se hyllystäni löytyykin.

Journal Entry 2 by myrtillus at Pääkirjasto in Pori, Satakunta Finland on Wednesday, January 30, 2019

Released 4 mos ago (1/31/2019 UTC) at Pääkirjasto in Pori, Satakunta Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja löytyy vaihtohyllystä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.