De ontsnapping

by David Baldacci | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingJoanazinhawing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 3/11/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingJoanazinhawing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Monday, March 11, 2019
Wanneer een zwaar stormfront over de staat Kansas trekt, valt in Leavenworth, een van de zwaarst beveiligde militaire gevangenissen in de Verenigde Staten, de stroom uit. De situatie verergert aanzienlijk wanneer ook de back-upgenerator de geest geeft en alle celdeuren tegelijk opengaan. De volgende ochtend blijkt een enkele, zeer prominente gevangene te zijn verdwenen. In zijn cel treffen de bewakers het lichaam van een onbekende man aan...

Voormalig majoor Robert Puller was veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf wegens hoogverraad en het in gevaar brengen van de nationale veiligheid. Zijn ontsnapping uit Leavenworth leidt tot een massale klopjacht, maar niet alleen door de autoriteiten. Special agent John Puller van de US Army's Criminal Investigative Division is net zo goed vastbesloten zijn oudere broer Robert te vinden. Maar naarmate hij verder graaft in diens verleden, komt hij steeds meer te weten over de veroordeling dat niet klopt. En er is één persoon die alles op alles zal zetten om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt...

Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Monday, March 11, 2019
De ontsnapping van Baldacci is een prima boek in zijn soort en precies wat je van een Baldacci verwacht: veel actie, veel plotontwikkelingen, verraad en trouw.
Zeker bij het luisteren van het boek valt de veelvoud aan afkortingen op, waardoor het af en toe een warrig geheel is van diensten en organisaties en hoe die met elkaar samenwerken (of niet). Afgezien daarvan is dit verhaal van John Puller en zijn broer goed opgezet met een gestage ontwikkeling van het verhaal.
Het eind is zoals je eigenlijk van tevoren wel verwacht hebt, maar dat is niet erg. Het is de reis er naar toe die het boek interessant en goed leesbaar maakt.

Journal Entry 3 by wingJoanazinhawing at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands on Monday, March 11, 2019

Released 4 mos ago (3/11/2019 UTC) at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Veel leesplezier!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.