Naiset joita ajattelen öisin

by Mia Kankimäki | Nonfiction |
ISBN: 9789511303398 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 1/8/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, January 08, 2019
Kirsin Book Clubin joulukalenterissa 2018 selviydyin yhdeksi kolmesta Joulun Tietäjästä ja valitsin palkintokirjaksi tämän mielenkiintoiselta vaikuttavan uutuuden! Saa nähdä, jääkö lukemisen jälkeen pysyväishyllyyni.

Kustantajan esittely:

"Mitä perheetön nelikymppinen nainen voi elämällään tehdä? Lähteä kiihdyttävien yönaisten jäljissä Afrikan savanneille ja renessanssitaiteen Italiaan.

Mia Kankimäki istuu lentokoneessa matkalla Kilimanjarolle ja pelkää – mutta savannille on päästävä, sillä sinne meni myös rohkeudestaan kuulu Karen Blixen. Vihtiläisellä vintillä hän löytää 1800-luvun naistutkimusmatkailijat, matkustaa heidän kanssaan maailman ympäri, lähtee masennuksenparannusmatkalle Japaniin ja päätyy Firenzeen kirjoittamaan Uffizin naisista. Historian unohdetuilta lehdiltä löytyy inspiroivia poikkeusnaisia, seikkailijoita ja taiteilijoita, jotka seurasivat omaa intohimoaan aikansa odotuksista piittaamatta – ja heidän jalanjäljissään tuntee itsekin uskaltavansa uusille reiteille."

Otava, 2018.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, May 31, 2019
Tämä kirja on odottanut jo jonkin aikaa lukuvuoroaan, koska halusin aloittaa sen sellaisena ajankohtana, jolloin minulla oli mahdollisuus keskeytymättömään lukemiseen. Kannatti, sillä uppouduin yönaisten tarinoihin hyvin kokonaisvaltaisesti. Inspiroiva, hauska ja ajatuksia herättävä kirja, joka sukkuloi todella vaivattomasti yli kaikkien genrerajojen ja joka tarjoili ikään kuin vaivihkaa paljon tietoa historiasta, maantiedosta, kulttuureista ja erityisesti taiteesta. Pidin kovasti myös tavasta yhdistää omakohtaista elämää näihin historian yönaisten tarinoihin. Lämmin suositus tälle kirjalle!

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at to a fellow bookcrosser, a loan -- Controlled Releases on Friday, September 20, 2019

Released 3 wks ago (9/20/2019 UTC) at to a fellow bookcrosser, a loan -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähtee lainaan outa1977:lle.

Journal Entry 4 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, September 20, 2019
Paljon kiitoksia lainasta! Sain tämän tänään Pala Cafen miitissä. Aloin lukea tätä jo paluumatkalla bussissa ja vaikuttaa yhtä mielenkiintoiselta, ellei jopa kiinnostavammalta kuin Kankimäen esikoinen. Helmet-lukuhaasteeseen tämä menee kohtaan: kirja, jota näet tuntemattoman lukevan. Kävipä tuuri! :)

Journal Entry 5 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, September 27, 2019
Lukutuoli kiteytti edellä hyvin omia ajatuksiani tästä kirjasta. Kirjaa on kepeä lukea ja uppouduin näiden naisten erilaisiin tarinoihin täysin. Kiinnostavin osio oli Afrikka ja kiinnostuin enemmänkin Karen Blixenin elämästä, hänen kirjojaan pitää lukea joskus. Kankimäellä on oma, raikas tyylinsä kirjoittaa ja kun lukee näitä kertomuksia, alkaa matkakuume nostaa taas päätään. En tiennyt juuri mitään näistä kirjassa mainituista naisista ennen, tämä kirja tarjosi hyvän näkymän heidän elämiinsä. Suosittelen kaikille eri kulttuureista ja historiasta kiinnostuneille. Kirja on myös ulkoasultaan kaunis.

Journal Entry 6 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, October 03, 2019

Released 1 wk ago (10/3/2019 UTC) at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja palautuu tänään Pukstaavissa Lukutuolille. Kiitos!

Journal Entry 7 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, October 03, 2019
Kirja palautui kotihyllyyn, on toki lainattavissa paikallisesti. Kiitos seurasta kivassa Pukstaavi-miitissä, outa1977!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.