Korrigeringer

by Jonathan Franzen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9788202343316 Global Overview for this book
Registered by wingzimortwing of Gjøvik, Oppland fylke Norway on 1/7/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingzimortwing from Gjøvik, Oppland fylke Norway on Monday, January 7, 2019
Denne har jeg kjøpt sted. Trolig på Ting og Tøy. Den skal leses og slippes fri.

Omtale fra forlaget.
Jonathan Franzen har opplevd en sjelden suksess med sin tredje roman Korrigeringer. Skildringen av familien Lambert og de grunnleggende bestanddelene i den amerikanske kulturen er gripende, lattervekkende og nådeløs.Enid Lambert begynner å planlegge julen i mars. Hun maser på de tre voksne barna om å komme hjem til julefeiring i St. Jude. Hun vil ha en god, gammeldags familiejul, det hun glemmer, er at familien hater å være sammen og umiddelbart går hverandre på nervene. Som pressmiddel bruker hun Alfred. Han er syk av Parkinsons, og blir stadig mer innesluttet og deprimert. Men Gary, Chip og Denise har sine egne miserable liv å leve. De vil ikke hjem til Enids krampekos og Alfreds stadig mer fraværende og forvirrete skikkelse. Gary's ekteskap er på gyngende grunn, og alt tyder på at et julebesøk i St. Jude vil bli dødsstøtet. Chip lyver om årsaken til at han fikk sparken fra jobben som collegelærer i feministiske teorier og han kan ikke på noen måte gjøre rede for hva han lever av nå. Denise legger hele sjelen sin i restauranten hun eier, og vil ikke konfronteres med Enids sukk og stønn om ekteskap og barnebarn, eller dårlig skjulte hentydninger til gifte elskere.
Og Enid grubler over livet sitt og hvorfor hun ikke har hatt det perfekte ekteskapet eller de perfekte barna hun forestilte seg at hun skulle ha. Ingen i familien Lambert lever det livet de drømte om. Jonathan Franzen beskriver nådeløst, rørende, humoristisk og med mye varme den amerikanske familien og det sprikende gapet mellom moderne og tradisjonelle forventninger til livet.
Årets boksuksess i USA, 900 000 solgte bøker. Vinner av National Book Award 2001. Utropt til en av de siste tiårenes mest betydningsfulle romaner av et samstemt kritikerkorps.
Jonathan Franzen har opplevd en sjelden suksess med sin tredje roman Korringeringer. Skildringen av familien Lambert og de grunnleggende bestanddelene i den amerikanske kulturen er gripende, lattervekkende og nådeløs. Kritikken har vært begeistret. Jonathan Franzen er utropt av Granta til en av Amerikas beste forfattere under førti. Han har tidligere utgitt The Twenty-Seventh City og Strong Motion.

Journal Entry 2 by wingzimortwing at Gjøvik Sjokolade OBCZ in Gjøvik, Oppland fylke Norway on Thursday, July 4, 2019

Released 2 yrs ago (7/4/2019 UTC) at Gjøvik Sjokolade OBCZ in Gjøvik, Oppland fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

I hylla ved toalettet.

Rätt bok på rätt plats i rätt tid - JULI

Journal Entry 3 by wingzimortwing at Gjøvik, Oppland fylke Norway on Monday, February 24, 2020
Har dessverre sett meg nødt til å ta med boka hjem igjen. Skal slippes på et nytt sted etterhvert.

Journal Entry 4 by wingzimortwing at Lesekiosk Gamletorvet in Gjøvik, Oppland fylke Norway on Wednesday, October 27, 2021

Released 6 mos ago (10/27/2021 UTC) at Lesekiosk Gamletorvet in Gjøvik, Oppland fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

I hylla i kiosken.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.