Älä silmä pieni

by Kicki Sehlstedt | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBlackDevilwing of Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 1/4/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBlackDevilwing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, January 04, 2019
Matilda ja Amanda etsivät netin seksisivustoilta hyväksyntää, rakkautta ja rahaa. Mutta puhelimien hohtavan näytön luoma turvallisuuden tunne on pelkkää harhaa. Verkossa vaanii laaja hyväksikäyttäjien piiri.

Prostituoituja haastatellut tutkija murhataan. Toimittaja Aida Svantenson ja kriminologi Kajan Berglund alkavat selvittää tapausta. Ehtivätkö Aida ja Kajan pelastaa tytöt Tukholman yöstä ennen kuin on liian myöhäistä?

Journal Entry 2 by wingBlackDevilwing at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 05, 2019

Released 3 mos ago (1/5/2019 UTC) at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautui BC-miitissä, jos ei kelvannut kellekään, niin löytynee kahvilan hyllystä.Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 05, 2019
Kiitos kirjoista, BD! Tämä meinasi jäädä miittipöytään, kun ei löytänyt lukijaa bookcrossareista. Nappasin siis mukaani, eihän näin uutta kirjaa raaskinut jättää villiin vapauteen. Saatan jopa lukea...

EDIT: Lii5a ilmaisi kiinnostuksensa kirjaan.

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 16, 2019
Kustantajan ennakkokappale kuun lopussa ilmestyvästä suomennoksesta. Aihe oli pelottavankin ajankohtainen ja tärkeä, mutta muuta positiivista en oikein kirjasta löydä. Rakenne oli hajanainen, ja hahmot jäivät pinnallisiksi ja etäisiksi, en onnistunut pääsemään kirjaan sisälle.
Lii5a toivoi saavansa kirjan luettavaksi, toimitan hänelle jossain miitissä.

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases on Tuesday, March 19, 2019

Released 1 mo ago (3/20/2019 UTC) at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Jatkaa matkaansa toivojalleen :)

Journal Entry 6 by lii5a at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, March 20, 2019
Kiitos toivelistakirjasta.
Muistelen nähneeni tämän kirjan töissä ja kiinnostuneeni, ja sitten huomasin sähköpostista, että tämä kirja oli ollut miitissä ja lähetin viestiä Lukutuolille.
Loputtomaan lukupinoon.

Journal Entry 7 by lii5a at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, April 02, 2019
Kirjan aihe on, kuten Lukutuolikin kirjoitti, tärkeä ja ajankohtainen. Hyväksikäyttöä ja alistamista on monella tasolla. Ei varmasti ole juonipaljastus, että kirjassa puhutaan ennen kaikkea miehistä, jotka käyttävät hyväkseen nuoria tyttöjä - se ilmenee jo takakannesta. Mutta alistamista ja tietynlaista hyväksikäyttöä on myös Amandan ja Matildan ystävyydessä, samoin kuin pitkään nimettöminä olevien kahden pojan suhteessa. Vanhempi nuori määrää nuorempaa, joka tottelee, koska ei halua olla toisen silmissä lapsellinen tai pelkuri.
Ei tämä mikään huippu ole, mutta ei nyt surkeakaan. Toisaalta mietin, että tässä esikoiskirjassa on kuitenkin jotakin, jonka perusteella voisin odottaa mahdollisen seuraavan kirjan olevan paremman.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.