Ο κύριος χαρούμενος και το μαγικό βιβλίο

by Roger Hargreaves | Children's Books |
ISBN: 9789606211737 Global Overview for this book
Registered by wingDelphi_Readerwing of Δελφοί - Delphi, Fokida Greece on 1/24/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingDelphi_Readerwing from Δελφοί - Delphi, Fokida Greece on Thursday, January 24, 2019
Το βιβλίο ξεκινάει το ταξίδι του από τους Δελφούς Φωκίδας, Ελλάδα
This book starts its journey with BookCrossing from Delphi, Greece
_______________________________________________________
" Όταν ο κύριος Χαρούμενος βρίσκει ένα βιβλίο με ξόρκια, αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει για να κάνει τους φίλους του πιο χαρούμενους. Αλλά, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε!... Τι θα συμβεί, όμως, όταν ο κύριος Χαρούμενος συναντηθεί με τον Μάγο; "


~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~

Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Εδώ προσπαθούμε να μετατρέψουμε τον κόσμο σε μία τεράστια βιβλιοθήκη : )

Γράψε σε παρακαλώ ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος! Ωστόσο σου προτείνω να κάνεις εγγραφή ώστε να μπορείς να παρακολουθήσεις το ταξίδι του βιβλίου στο μέλλον. Είναι δωρεάν και τα προσωπικά σου στοιχεία ούτε πωλούνται ούτε μοιράζονται, μένουν προσωπικά. Το BookCrossing.com είναι ένα site που συντηρείται από την αγάπη εθελοντών για αυτό που κάνουν, δεν έχει σκοπό το κέρδος.

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, στην υποδοχή κάποιου ξενοδοχείου...κτλ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου ή και να το κρατήσεις!

Σου προτείνω να περιηγηθείς λίγο στο site ώστε να πάρεις μια καλύτερη εικόνα για την ιδέα του Book Crossing. (Υπάρχει Ελληνικό Φόρουμ όπου μπορείς αν θες να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers ή να ρωτήσεις αν έχεις κάποια απορία.)

Ευχαριστώ πολύ, καλή ανάγνωση και ελπίζω να παραμείνεις κοντά μας στο Book Crossing!


~~~~~~To the person who found this book:~~~~~~

Welcome to BookCrossing.com, where we are trying to make the whole world a library!

If you have not already done so, please make a journal entry so we know this book has found a new home. Drop a few lines on where and how you found this book and what you thought of it. You don't need to join BookCrossing and you can remain completely anonymous. However, I encourage you to join so that you can follow this book's future travels. It's fun and free, and your personal information will never be shared or sold.

This book is now yours, and you can keep it if you choose, although I would love you to read and then share it. You can pass it on someone you know or release it once again in the wild, leaving it on a park bench, a phone booth, a hostel lobby...wherever you think it's suitable for the book to continue it's journey. If you pass it along, please make a release note to let others know where you left it.

I hope you enjoy the book!


Journal Entry 2 by wingDelphi_Readerwing at Δελφοί - Delphi, Fokida Greece on Sunday, October 06, 2019
Βιβλιαράκι από την αγαπημένη σειρά παγκοσμίως, Μικροί Κύριοι-Μικρές Κυρίες.

Ο Κύριος Χαρούμενος βρίσκει ένα μαγικό βιβλίο και από καλή πρόθεση αλλάζει τα χαρακτηριστικά των φίλων του, αλλά τελικά μαθαίνει ότι ίσως είναι καλύτερα που έχουν τον χαρακτήρα που έχουν και θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους...

Καλή Τύχη βιβλιαράκι και μην ξεχνάς να γράφεις τα νέα σου που και πού!

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, January 12, 2020
Απλό βιβλιαράκι με μια μικρή ιστορία με πάρα πολύ νόημα !!! Ελπίζω να περάσει από τα χέρια όλων των ανθρώπων που δεν είναι καλά τελευταία και να τους χαρίσει ένα χαμογελο και να αλλάξει τον τρόπο σκέψης τους..

Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Thursday, January 16, 2020
to biblio briskete sepolia in the legend place of Giannis Antetokounmpo tritonas my name is nikos farkas ty for experience το βιβλιο θα συνεχιση το ταξιδι του!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.