Valkoinen masai

Registered by wingsakirmowing of Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 11/26/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingsakirmowing from Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Monday, November 26, 2018
Sveitsiläinen Hofmann muistelee neljää vuotta, jotka hän vietti Keniassa masaisoturin kumppanina.

Journal Entry 2 by wingsakirmowing at M&M Kuntotalo in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Friday, December 07, 2018

Released 3 mos ago (12/7/2018 UTC) at M&M Kuntotalo in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kupittaalla

Onneksi olkoon, löysit kiertävän kirjan! Ota mukaasi, lue ja palauta joskus kiertoon uusia lukijoita etsimään. Mukavaa olisi myös, jos piipahtaisit täällä kertomassa mitä kirjasta pidit ja minne olet sen jättänyt :)

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Piikkiö, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, December 22, 2018
Hieno selvitymistarina ja osoitti minulle, miten helppoa arkeni on!

Harvemmin kauppareissu kestää päiviä kuin myös renkaanvaihto. Hauskasti minulle sattui rengasrikko samalla viikolla, kun olin lukenut tätä kirjaa. Kiireisen työviikon ja jouluhermoilujen keskellä ! Mutta: Kuinka helppoa olikaan, kun mies soitti vakuutusyhtiöön ja 20 min:ssa oli renkaanvaihtaja paikalla. Toisin kuin Keniassa., missä kauppareissulla oli henki vaarassa koko ajan. Ja yksinkertaiusen asian hoito kesti viikkoja.

Pudotin arvosanan ysistä, koska olisin kaivannut syvempää analyysiä henkilöistä. Aineksia olisi varmasti ollut tässä tarinassa. Henkilökuvaukset jäivät pinnalliseksi. Kirjailijalla oli ehkä henkinen prosessi vielä kesken. Kirja oli raporttityylinen ja lyhyeen formattiin sisällytetty kattava selostus kirjailijan Kenian elämän oppivuosista. Oma työkirjoitustyylini olisi juuri tälläinen. Siksi kirja olikin helppoa luettavaa ja tempasi mukaansa. Mutta jäin tosiaan itse pohdiskelemaan monelaisia asioita kirjan henkilöistä.

Aivan mahtava persoona tuo kirjan päähenkilö, sopeutuvainen ja ratkaisuhakuinen viimeiseen asti. Kannattaa lukea, niin omat pikku vaikeudet eivät tunnu valittamisen arvoisilta.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.