Berliinin ajokoirat

by Jyrki Erra | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789511288404 Global Overview for this book
Registered by wingMMerwing of Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 11/10/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingMMerwing from Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, November 10, 2018
Suomalaismies imaistaan vakoilun säälimättömään maailmaan 1980-luvun Berliinissä. Jaetun kaupungin rajavyöhykkeellä seisoo palatsi, jonka salaisuus saa miehen otteeseensa. Kansainvälisen luokan trilleri johdattaa lukijan kylmän sodan polttopisteeseen.

Journal Entry 2 by wingMMerwing at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Monday, November 26, 2018

Released 9 mos ago (12/1/2018 UTC) at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Miittiin tarjolle

Journal Entry 3 by eijukka at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Saturday, December 01, 2018
Otin kirjan mukaani minimiitistämme perheen lukevaa maskuliinia ajatellen :D, itse kun en juuri tämän tapaisista trillereistä niin välitä. Berliini sinänsä kiinnostava tapahtumapaikka, joten saatan ainakin selailla kirjaa! Kiitos MMer!

Journal Entry 4 by eijukka at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Saturday, December 08, 2018
Luettuani muutaman sivun kirjaa tempauduinkin sen tunnelmiin niin että kirja siirtyi omalle hyllylleni odottamaan ensi vuotta, jolloin voin osallistua sen lukemisella "Maailman ympäri kirja kerrallaan"-haasteeseen. Jo kirjan alku johdatteli minut tutuille Berliinin kaduille.

Journal Entry 5 by eijukka at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Friday, January 04, 2019
Vakoilutrillerit eivät ole lempigenreäni, mutta tällä kirjalla on niin paljon muita avuja, että selvisin kirjan melko kevyesti loppuun asti. Tosin en oikein niissä 1980-luvun jaetun Berliinin vakoilu- ym kuvioissa pysynyt mukana, mutta ihmis- ja kaupunkikuvaus oli mieleistäni. Piti oikein googlettaa, jotta onkohan Berliinissä todella olemassa tai ollut Palazzo Ereb, mutta kirjan lopussahan selviää kuvitellun palatsin esikuva. Joten sitä varten ei Berliiniin tarvitse matkustaa, muuten kyllä aiempien kokemusten perusteella tosi kiinnostava kaupunki! Kävin jopa 60-luvun lopulla ollessani Saksassa kielikurssilla ihmettelemässä muuria. Kirjan ensimmäinen luku on kirjattu vuodelle 1961!

Osallistun kirjan lukemisella "Maailma kirja kerrallaan-haasteeseen.

Journal Entry 6 by atorox222 at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Sunday, May 05, 2019
Kirja lepäsi pitkään hyllyssä muiden kirjojen alla, ennenkuin sattui käteen. Sen jälkeen se ei käsistä juuri pois joutanutkaan ennenkuin viimeiset sivut olivat esillä. Aluksi minun piti monta kertaa varmistaa, että kirja on suomalaisen kirjoittama. Mitenkään väheksymättä suomalaisia kirjoittajia täytyy todeta, että tuon kirjan tyyli oli kiinnostavalla tavalla vanhahtava ja muistutti enemmän lukemieni ulkomaisten kirjailijoiden tyyliä. Tarina eteni verkkaisesti, mutta vähän väliä esiin tuli arvoituksia ja uusia käänteiä, niin että vireys ja kiinnostavuus säilyi ja jopa kohosi kaiken aikaa. Berliini ympäristönä oli kiehtova ja ennenkaikkea ajankohta hienosti valittu, juuri Berliinin muurin murtumisen aikaan. Kirjan juonta en halua paljastaa. Keskeisiä ovat kirjat ,teatteri , Stasi ja vanhat rakennukset.
Hyvin suositeltava lukukokemus.

Journal Entry 7 by eijukka at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, August 19, 2019

Released 1 mo ago (8/20/2019 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tarjoan kirjaa Tampereen miitissä vaikkapa "Eläimelliseen" haasteeseen osallistujille. Ja voihan sillä "Matkustaa maailman ympäri kirja kerrallaan" haasteessakin.
Jännittäviä ja mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Journal Entry 8 by Lukutoukka at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, August 20, 2019
Otin mukaan miitistä! 😊 Näyttää jännittävältä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.