Vallan varjoissa

by Viveca Sten | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingFlower78wing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 11/9/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingFlower78wing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, November 9, 2018
Takakakannesta:

"SANDHAMNISSA SANDHAMNIN TAVALLA...

Sandhamnin pienessä saaristolaisyhteisössä pidetään tiukasta kiinni perinteistä ja kirjoittamattomista säännöistä. Kun uusi tulokas, öykkärimäinen riskisijoittaja Carsten Larsson, rakennuttaa saaren etelärannalle ökyhuvilan ja antaa traditioille palttua, herää saarelaisissa raivo. Rakennuksella sattuu outoja vahinkoja, ja kun Carsten pitää tupaantuliaiset, juhla päättyy katastrofiin ja kuolemaan. Onko syynä urakka vai jokin muu? Kehen voi luottaa, kun on hankkinut vihamiehiä kaikkialta?

Sandhamnin murhat -sarjan seitsemännessä osassa Thomas Andreasson ei ole parhaassa terässään: poliisina on vierähtänyt pian parikymmentä vuotta, ja riittämättömyydentunne kalvaa. Paras ystäväkin, juristi Nora Linde, on vaihtanut alaa ja tutkii tätä nykyä ympäristörikoksia. Yhteisvoimin he kuitenkin onnistuvat paljastamaan ja pysäyttämään kesäparatiisin varjoissa piilevän pahuuden."

Journal Entry 2 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, March 1, 2021
Oli mukava jälleen "palata" Sandhamniin Noran ja Thomaksen elämää seuraamaan. Thomaksen pohdintoja tulevaisuudestaan oli kiinnostavaa seurata. Muilta osin ei tämä tarina huono ollut, mutta ei myöskään mielenkiintoisimmasta päästä Viveca Stenin kirjoista. Itseäni ei kovin paljon kiinnosta yritysmaailmaan sijoittuvat tarinat ja tätä aihettahan tässä kirjassa käsiteltiin jonkin verran. Sarjan lukeminen toki kuitenkin jatkuu, pari kirjaa on tällä hetkellä vielä lukematta.

Journal Entry 3 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, March 4, 2021

Released 6 mos ago (3/5/2021 UTC) at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähtee postitse lukutuolille. Jännittäviä hetkiä Sandhamnissa ja hyvää alkavaa kevättä!

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, March 8, 2021
Ihanaa! Viveca Stenin kirjat ovat kovasti mieleen, neljä ekaa Sandhamn-sarjan kirjaa olen lukenut ilmestymisjärjestyksessä. Tätä edeltävät ovat sopivasti tbr-hyllyssä, joten haaveissa olisi talvilomaviikko, jolloin voisi lukea näitä useamman peräkkäin.

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, July 15, 2021
Näköjään haaveilin Sandhamn-sarjan lukemisesta talvilomaviikolla, mutta kyllä tämä sopi kesälomalukemistoonkin. Tässä osassa oli kyllä varsin vastenmielinen päähenkilö tuo Carsten. Häikäilemätön ja rahanahne ”sika” oli kuvattu niin elävästi, että näin hänet suorastaan silmissäni. Juoni ei ollut kiinnostavimmasta päästä sarjaa, mutta viimeisten sivujen jännitys toimi hyvin. Sarjan seuraava osa ei ole mökkireissulla mukana, joten pieni tauko tulee tämän sarjan lukemiseen.

Matkustan ympäri maailmaa -haasteessa kirja edustaa Yhdysvaltoja, jossa Jonas on käymässä kirjan alkuosassa . Kirjan tapahtumat ovat toki muuten lähinnä Ruotsissa, Venäjää sivutaan. Itse olen käynyt USA:ssa vain kerran, olin silloin ihan lapsi.

EDIT
Varattu soozreaderille.

Journal Entry 6 by winglukutuoliwing at Kuopio, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases on Wednesday, July 28, 2021

Released 1 mo ago (7/29/2021 UTC) at Kuopio, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Joensuun, Kuopion ja Tampereen bookcrossaajien olisi tarkoitus tavata pienessä bc-miitissä Kuopiossa. Tämä kirja matkalla Soozreaderille, ehkäpä näemme Kuopiossa?

Journal Entry 7 by wingSoozreaderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Thursday, July 29, 2021
Kiitoksia toivelistakirjasta! Olipa ihanaa päästä miittailemaan!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.