100 wereldplekken die je gezien moet hebben

by Floortje Dessing | Travel | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Zazoetje of De Bilt, Utrecht Netherlands on 11/7/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Zazoetje from De Bilt, Utrecht Netherlands on Wednesday, November 07, 2018
Een afgelegen blokhut in Alaska; zwemmen met roggen in de Stille Zuidzee; Petra, de uit rotsen gehouwen stad in Jordanië; slapen in een vuurtoren in Australië; jezelf tot geisha transformeren in Japan; karate met monniken in Korea; een skipiste op het zuidelijkste punt op aarde: het is een kleine greep uit de meest bijzondere plekken die Floortje Dessing de afgelopen jaren heeft bezocht.
Floortje Dessing selecteerde 100 van de volgens haar meest bijzondere plekken op aarde: van hotels en natuurparken tot stranden en woestijnen. In 100 wereldplekken zijn ze verzameld. Met haar enthousiasme weet Floortje Dessing alle twijfelaars te overtuigen: dit zijn plekken die je gezien moet hebben in je leven. 100 wereldplekken is dan ook het boek om mee te nemen op vakantie of om ideeën op te doen voor onvergetelijke reizen. Dus aarzel niet langer: pak je koffer en ga eropuit!
Floortje Dessing is producente/presentatrice. Dessing is ambassadeur van de stichting Max Havelaar die ervoor zorgt dat producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar een onderwijsproject in samenwerking met deze stichting.

Journal Entry 2 by Zazoetje at Mini-bibliotheek Driebergseweg in Zeist, Utrecht Netherlands on Saturday, November 17, 2018

Released 3 wks ago (11/18/2018 UTC) at Mini-bibliotheek Driebergseweg in Zeist, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:


In deze leuke mini-bieb gezet.

Veel plezier er mee!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.