De charmeur

by Jan Terlouw en Sanne Terlouw | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Zazoetje of De Bilt, Utrecht Netherlands on 11/7/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Zazoetje from De Bilt, Utrecht Netherlands on Wednesday, November 07, 2018
Job Reders is veroordeeld voor moord. Na zeven jaar cel blijkt hij onschuldig en komt vrij. Als een soort privédetective raakt hij betrokken bij een andere moordzaak. Wie bracht de charmante Gerard Brandenburg om het leven en waarom? Haatte zijn introverte vrouw hem of vergaf ze hem zijn erotische avonturen? Brandenburg blijkt meer vijanden te hebben. Terwijl Job en zijn dochter Leonie elkaar na zeven magere jaren opnieuw leren waarderen, blijft het tot de laatste pagina's een raadsel wie de charmeur vermoord heeft.

Recensie Bol.com:
Bioloog Job Reders heeft door een fout van justitie jaren onterecht wegens moord vastgezeten. Als hij vrij is, vraagt een vriendin van zijn dochter hem te onderzoeken of de dood van haar vriend Gerard een natuurlijke dood of moord is. Samen met dochter Leonie start hij het onderzoek, niet in de weg gezeten door de inspecteur die kampt met een schuldgevoel vanwege de onterechte veroordeling. Onderhoudende 'who-dunnit' van Jan Terlouw en zijn dochter Sanne met een liefdevol samenwerkende bioloog en zijn dochter in de hoofdrol. Hoewel er vrij veel personages langskomen, de politie ongeloofwaardig coöperatief is en de ontknoping wel erg gekunsteld tot stand komt (de summiere informatie op de achterzijde van het boek wijst helaas al richting dader), blijft dit een tot het eind toe prettig lezend boek voor de volwassen lezer die houdt van puzzelen a la Agatha Christie.

Meegenomen uit mini-bieb Meidoornpad.
Komt oorspronkelijk uit mini-bieb Cirrusweg (sticker op kaft).
Ter compensatie ga ik daar 2 mooie boeken achter laten!

Journal Entry 2 by Zazoetje at Mini-bibliotheek Driebergseweg in Zeist, Utrecht Netherlands on Saturday, November 17, 2018

Released 2 mos ago (11/18/2018 UTC) at Mini-bibliotheek Driebergseweg in Zeist, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:


In deze leuke mini-bieb gezet.

Veel plezier er mee!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.