Annabelle

by Lina Bengtsdotter | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBlackDevilwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 11/4/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBlackDevilwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 04, 2018
Palkittu dekkari pikkukaupungin kaunottaren katoamisesta, joka avaa oven syvälle menneisyyteen

17-vuotias Annabelle katoaa jäljettömiin lämpimänä kesäyönä. Perhe ja koko Gullspångin pikkupaikkakunta on suunniltaan.

Tukholmasta lähetetään tapausta selvittämään rikostutkija Charlie Lager. Hänelle työtehtävä Gullspångissa merkitsee paluuta oman lapsuuden traumaattisiin muistoihin. Kun hän saapuu tuttuihin maisemiin selvittämään Annabellen tarinaa, heräävät ympärillä henkiin menneisyyden aaveet, jotka poliisintyön rutiini on vain vaivoin pitänyt kurissa.

Journal Entry 2 by wingBlackDevilwing at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 04, 2018
Nopeelukuinen, mutta auttamattoman tylsä paatuneelle dekkarilukijalle. Herkullisin kohta kahden naisen välisestä ystävyydestä jää lopulta käsittelemättä kunnolla ja loppu on pettymys. Tuliko kirjailijalle tenkkapoo alibien ja motiivien suhteen vai muuten vaan halusi päästä helpolla? Olisi tässä ollut aineksia enempäänkin, harmi ettei lähtenyt lentoon. Mutta iso plussa upeasta miljöön kuvauksesta. Päähenkilö puolestaan oli naispuoleinen Sebastian Bergman. Äääh...

Journal Entry 3 by wingBlackDevilwing at Café Siilinkari in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 04, 2018

Released 2 yrs ago (11/4/2018 UTC) at Café Siilinkari in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautuu kahvilassa pidettävässä BC-miitissä, joka alkaa klo 16.30. Kaikki tervetulleita! Mikäli ei tartu miittiläisten hyppysiin, niin jää kahvilaan napattavaksi.Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, November 05, 2018
BlackDevil on näköjään ollut kommentissaan aika kriittinen, mutta annan kirjalle mahdollisuuden, sillä muistan lukeneeni positiivisempiakin arvioita. Nappasin miitistä mukaani.

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, February 16, 2021
Tämä oli parempi kuin odotin, vaikka kirja sisälsi ne tutut skandidekkarien perusjutut - päihdeongelmaisen poliisin ja kadonneen, kauniin nuoren naisen. Tämän luki lähes kertaistumalta, ja minua viehätti se, että hyvän miljöökuvauksen lisäksi henkilöhahmot oli helppo erottaa toisistaan, mikä teki lukukokemuksen mukavaksi.

Journal Entry 6 by winglukutuoliwing at a RABCK, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases on Sunday, February 28, 2021

Released 1 mo ago (2/28/2021 UTC) at a RABCK, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Annabelle lähtee reissun päälle ja matkustaa Keski-Suomeen. Iloa kevääseen, eijukka!


Journal Entry 7 by eijukka at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Thursday, March 04, 2021
Kiitos lukutuoli tästä uudesta Annebelle-tuttavuudesta! Katsotaan miten minun käy tämän kaunottaren katoamisen kanssa. Näitä pohjoismaisia dekkareita on jostain syystä eksynyt viime aikoina yöpöydälleni oikein kassikaupalla, mutta uudet tämän genren tyypit ovat aina tervetulleita!

Journal Entry 8 by eijukka at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Sunday, March 07, 2021
Minä pidin kirjasta, josta en nyt ihmeitä odottanut! Ei tämä aivan normidekkari ole, vaikka tuttuja kliseitä sisältääkin. Minut kirja vei kyllä mukanaan niin, ettei juuri voinut lukemista keskeyttää. Se että kirjailija on numeroinut/nimennyt luvut tietyllä tavalla, selkiyttää lukemista, sillä tapahtumat kulkevat pitkällä aikavälillä ja henkilöitä on melkoisen paljon. Yllätyksiäkin riittää sopivasti. Kirjailija tuntee tapahtumapaikat, sillä hän on kasvanut Gullspångin pikkukaupungissa.
Kirjan päähahmo Charlie on kiinnostava, ristiriitainen, rankan lapsuuden kokenut nainen, joka kipuilee menneisyytensä kanssa jouduttuaan Annebellan katoamista tutkiessaan kohtaamaan lapsuutensa ja nuoruutensa haamut entisessä pienessä kotikaupungissaan ja vanhassa kotitalossaan. Kirjan tapahtumien edetessä selviää myös monia arvoituksia. Kirja on siitä miellyttävä kirja, että vaikka siinä kuvataankin rankkoja asioita, nykyhetkessä ei veri virtaa.
En tiedä, onko kirja saanut jatkoa, mutta ainakin itse lukisin mielelläni Charlien muistakin tutkimuksista ja kohtaisin muutamat kirjan henkilöt uudelleen!
Osallistun kirjalla BC-Helmet 2021 haasteeseen kohdassa dekkari
ja tarjoan kirjaa eteenpäin miitissä tai HEP-kirjana.
PS. Kaksi sarjan seuraavaa kirjaa näyttävät olevan suomennettuja, joten täytyypä tutkia, jaksavatko vielä kiinnostaa samalla tavalla.

Journal Entry 9 by eijukka at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Monday, March 29, 2021
Tarjosin kirjaa virtuaalimiitissämme ja kirja lähtee kohti Soozreaderia.
Mukavia lukuhetkiä!

Journal Entry 10 by wingSoozreaderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Wednesday, March 31, 2021
Kiitokset kirjasta, jonka nappasin keväisestä virtuaalimiitistä!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.