La revolució de les formigues

by Teresa Saborit | Mystery & Thrillers |
ISBN: 978-84-09-040 Global Overview for this book
Registered by TeresaSaborit of Gurb, Barcelona Spain on 10/19/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by TeresaSaborit from Gurb, Barcelona Spain on Friday, October 19, 2018
Aquest exemplar de «La revolució de les formigues» forma part d'un total de 7 llibres que realitzaran un booktour per diverses comarques de Catalunya durant el mes de novembre del 2018. Si l'has trobat: Benvingut! Espero que gaudeixis de la novel·la i que, un cop finalitzada la lectura, la tornis a alliberar perquè algú altre la pugui llegir. No t'oblidis de deixar un comentari perquè puguem seguir el seu viatge ;) Moltes gràcies!

Sinopsi: «Catalunya. Últim semestre del 2017. Un xantatge. Milions de persones al carrer. Fins a on series capaç d’arribar per protegir una filla? A qui trairies? A qui mentiries? A qui mataries? Conspiracions, amor, odi, traïcions, intriga, venjança, misteri, manipulacions, enganys. Lluites de poder soterrades. Reivindicacions carregades d’il·lusió. Una novel·la negra amb tots els dies clau que van marcar el segon semestre del 2017.»

Més informació: www.teresasaborit.cat/larevoluciodelesformigues

PD. Tens Twitter, Facebook o Instagram? Fes una fotografia del llibre, etiqueta'm (@TereSM_ - Teresa Saborit) i penja'l a les xarxes! Serà molt interessant poder seguir el viatge del llibre a través de les vostres imatges ;)

Journal Entry 2 by TeresaSaborit at Girona, Girona Spain on Friday, October 19, 2018

Released 1 yr ago (10/19/2018 UTC) at Girona, Girona Spain

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Aquest exemplar de «La revolució de les formigues» forma part d'un total de 7 llibres que realitzaran un booktour per diverses comarques de Catalunya durant el mes de novembre del 2018. L'acabo d'enviar per correu postal al «còmplice» que m'ajudarà a alliberar-lo quan arribi el moment. Moltes gràcies per participar en aquesta missió! ;)

Journal Entry 3 by RoserSunyer at Viladamat, Girona Spain on Tuesday, November 13, 2018
He reviscut el darrer any i mig de la nostra vida de catalans sense estat, de catalans atonyinats sota el prisma i la reescriptura d'una dona que li ha volgut posar una espurna de misteri i un poal de sacrifici femení.

Journal Entry 4 by RoserSunyer at Viladamat, Girona Spain on Tuesday, November 13, 2018

Released 1 yr ago (11/13/2018 UTC) at Viladamat, Girona Spain

CONTROLLED RELEASE NOTES:

L'alliberament s'ha fet a les 4. Però he tingut problemes amb aquest formulari que dòmino poc. Un aprenentatge nou! Espero que qui el trobi el gaudeixi.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.