Fri vilje

Registered by wingsota48wing of Hokksund, Buskerud fylke Norway on 10/12/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingsota48wing from Hokksund, Buskerud fylke Norway on Friday, October 12, 2018
"Omtale fra forlaget

«Jeg kjente igjen alt som ble beskrevet i anmeldelsene. Hyttene på Toffelsø og kranglingen om testamentet og om takstene, sykehusinnleggelsen til mamma, pappas fall i trappen, Veras tale på revisorkontoret; hver eneste episode anmelderne hentet ut av romanen for å ramme inn beskrivelsen av Veras litterære verk, var hentet fra vårt liv, mitt liv. Men jeg kjente ikke igjen pappa som hatet alle kvinner - alle unntatt Vera, som han syntes var uimotståelig. Eller mamma som hadde visst om overgrepene, men bare snudde ryggen til fordi hun var mer opptatt av fasade. Jeg kjente ikke igjen Even som et såret barn heller, Ingvill som spilte offentlig godhetsperson, meg selv som hatet storesøsteren min, eller Vera som bare var et offer.»"

Boken er gitt til BookCrossing av en venninne.

Journal Entry 2 by wingsota48wing at Hokksund, Buskerud fylke Norway on Friday, October 12, 2018
Denne boken leste jeg bare fordi den er et tilsvar til søsteren Vigdis Hjorths roman "Arv og miljø". Som tilsvar synes jeg den er dårlig. Som roman er den heller ikke bra.

Journal Entry 3 by wingsota48wing at Oslo Sentralstasjon in Oslo Sentrum, Oslo fylke Norway on Wednesday, November 07, 2018

Released 1 wk ago (11/8/2018 UTC) at Oslo Sentralstasjon in Oslo Sentrum, Oslo fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

Jeg tar med boken på BC-treff i ettermiddag. Dersom ingen tar den med seg, setter jeg den i hylla hos Oslo Visitor Centre.

Journal Entry 4 by Jannike at -- wild release somewhere in Oslo, Oslo fylke Norway on Thursday, November 08, 2018
Jeg har tatt boken med meg hjem fra BookCrossing treff. Jeg har lest søsterens bok, så nå er jeg nysgjerrig på å lese denne.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.