Det innerste rommet

Registered by wingGraabeinwing of Sagene bydel, Oslo fylke Norway on 1/3/2019
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingGraabeinwing from Sagene bydel, Oslo fylke Norway on Thursday, January 03, 2019
Omtale fra forlaget:
"Da den respekterte arbeiderpartikjempen Bernhard Clausen dør av et hjerteinfarkt blir Wisting hasteinnkalt til et møte på Riksadvokatens kontor. På hytta til Clausen er det gjort funn som er uforenelig med bildet av ham som en drivende dyktig og helstøpt politiker. Nasjonale interesser kan være i fare og saken må utredes uten at presse og publikum får vite hva det dreier seg om. I tillegg til noen få, utvalgte politifolk engasjerer Wisting også datteren Line i den hemmelige etterforskningsgruppen.
Sporene i flere uløste kriminalsaker krysser den avdøde partiveteranens fortid. Blant annet forsvant det i 2003 en ung mann på fisketur ved Gjersjøen i Oppegård, og ikke lenge etter fikk Riksadvokaten et anonymt brev med teksten: Sjekk helseminister Bernhard Clausen i Gjersjø.saken. Tipset ble den gangen vurdert til å være uten verdi og aldri fulgt opp. Tilfeldighetene vil at Adrian Stiller i Kripos sin cold case-.gruppe har fått Gjersjø-.saken på sitt bord, og motvillig innser Wisting at han trenger Stillers hjelp for å avsløre Bernhard Clausens innerste hemmeligheter. "

Journal Entry 2 by wingGraabeinwing at Oslo Visitor Centre, Østbanehallen in Oslo Sentrum, Oslo fylke Norway on Thursday, January 10, 2019

Released 3 mos ago (1/10/2019 UTC) at Oslo Visitor Centre, Østbanehallen in Oslo Sentrum, Oslo fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

Jeg tar med denne på dagens BC-treff i Østbanehallen og setter den i hylla på Oslo Visitor Centre hvis ingen vil ha den.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.