Leksikon om lys og mørke

Registered by wingGraabeinwing of Sagene bydel, Oslo fylke Norway on 12/6/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingGraabeinwing from Sagene bydel, Oslo fylke Norway on Thursday, December 06, 2018
En meget spesiell historie som knyttes opp mot kjente hendelser og personer fra siste verdenskrig. Veldig godt skrevet. Anbefales
Omtale fra forlaget:
"Hva fikk den beskjedne skomakersønnen Henry Rinnan til å bli en av norgeshistoriens mest forhatte skikkelser? Og hvorfor skulle en jødisk familie velge å flytte inn i hovedkvarteret til Rinnan etter krigen, i huset som ble stående som selve symbolet på ondskap?
Da forfatter Simon Stranger får vite at hans kones familie har bodd i huset der Rinnanbanden holdt til, det beryktede Bandeklosteret, begynner han å grave frem historien til Komissar-familien, både de som overlevde, og de som ble drept. Arbeidet stiller ham overfor menneskeheten på sitt mørkeste, og romanens nedslag i livet til Henry Rinnan viser hvilke konsekvenser ydmykelser, utenforskap og sinne kan få. Samtidig vokser en annen fortelling frem, om overlevelse, samhold og hvordan leve videre.
I denne storslåtte og ambisiøse romanen, setter Simon Stranger sammen brikker som spenner over et århundre og berører de vakreste og vondeste sidene ved menneskelivet."

Journal Entry 2 by wingGraabeinwing at Oslo Visitor Centre, Østbanehallen in Oslo Sentrum, Oslo fylke Norway on Tuesday, December 11, 2018

Released 7 mos ago (12/13/2018 UTC) at Oslo Visitor Centre, Østbanehallen in Oslo Sentrum, Oslo fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

Setter denne i hylla rett før BC-treffet.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.