Oud Kwaad

by John Connolly | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 7/30/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Monday, July 30, 2018
"Ex-politieman Charlie `Bird´ Parker heeft zich na de moord op zijn vrouw en dochter - en na de jacht op hun moordenaar - teruggetrokken in het huis van zijn grootvader in Maine. De gebeurtenissen hebben Bird veranderd in een verbitterd en gewelddadig man die een eenzame strijd tegen het kwaad voert.
Birds jeugdvriendin Rita Ferris vraagt hem om haar ex-man, Billy Purdue, onder druk te zetten om zijn achterstallige alimentatie te betalen. Heden en verleden komen samen voor Bird als de jonge vrouw en haar zoontje kort daarna dood worden aangetroffen. Hij zet de achtervolging in op Billy en ontdekt gaandeweg dat er nog iemand op zoek is naar Rita´s ex-man: iemand die bijna alles van Bird schijnt te weten, een boze schim uit zijn verleden.
`Connolly weet de balans te bewaren tussen luchtige uitstapjes en de verder bloedserieuze thematiek. Dat is maar weinig van zijn collega´s gegeven.´ - HP/ de Tijd
John Connolly (1968) is auteur van de internationaal zeer succesvolle thrillers Een dode ziel, Oud kwaad, Engelen der duisternis en Het witte pad. Zijn thrillers kenmerken zich door messcherpe dialogen, een donkere thematiek en intense sfeertekeningen."

Boek geruild in de bibliotheek van camping Le Rotja in Fuilla, Frankrijk.

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, December 02, 2018
Ik ben hoe langer hoe meer fan aan het worden van deze auteur en ook deze reeks. Ik ben de laatste jaren thrillers wat beu geworden. Ze zijn of te voorspelbaar, of te bloederig gewoon om te kunnen choqueren zonder dat er een degelijk verhaal aan vast zit. In de Charlie Parker reeks heb ik dat gevoel tot nu toe niet. Goed ja, het is inderdaad bloederig en choquerend met momenten, maar ook enorm goed geschreven, niet voorspelbaar en dat duistere paranormale randje vind ik wel interessant. Ik kijk eerlijk gezegd al uit naar de volgende!

Journal Entry 3 by wingMoriquenwing at Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, December 02, 2018

Released 1 yr ago (12/2/2018 UTC) at Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium

CONTROLLED RELEASE NOTES:


Dit boek mag naar de Abelebib gaan.

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Hierbij trouwens wat spelregels betreft bookcrossing:

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Journal Entry 4 by wingAbelebib_OBCZwing at Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, December 02, 2018
Bedankt, deze mag binnenkort de bib in!

Released 1 yr ago (12/5/2018 UTC) at Abelebib - Boekenruilkast & OBCZ in Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek is te vinden in de bib. Veel plezier ermee!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.