Een Goede Raad

by J.K. Rowling | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by eowyn-unquendor of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 7/26/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by eowyn-unquendor from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Thursday, July 26, 2018
Van de achterkant:
Wanneer Barry Fairbrother onverwacht sterft, zijn de bewoners van Pagford geschokt. Pagford is ogenschijnlijk een idyllisch Engels plattelandsdorp, met een charmant marktplein en een oude abdij, maar achter die fraaie façade gaan grote conflicten schuil. Tussen rijk en arm, tieners en hun ouders, vrouwen en hun echtgenoten, leraren en hun leerlingen... In Pagford is niets wat het lijkt. De lege stoel die Barry achterlaat in de gemeenteraad is de aanleiding tot de grootste strijd die het dorp ooit heeft gekend. Wie zal zegevieren in deze verkiezingen vol opportunisme, valsheid en schokkende onthullingen?

Het zal J.K. Rowling nooit lukken om haar 'Harry Potter'-boeken te overschaduwen. Echter, ik heb dit boek ook ademloos uitgelezen, zonder maar een moment aan Zweinstein te denken. Dit is een pracht-boek, wat alleen een beetje langzaam op gang lijkt te komen. Veel karakters, allemaal interessant en een boeiend en zelfs spannend verhaal. Warm aanbevolen!

Released 11 mos ago (3/31/2019 UTC) at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven. Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registeren en loslaten, kijk maar eens op http://www.bookcrossing.nl of klink links in de index van deze site. Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, eowyn-unquendor, als verwijzer ("referrer") opgeeft.

Journal Entry 3 by wingjanna2wing at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, April 01, 2019
Gisteren op aanraden van iemand (wie weet ik niet meer) meegenomen uit Oss.

Journal Entry 4 by wingjanna2wing at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, November 06, 2019
Het gaat 'm niet worden tussen dit boek en mij. Helaas, het enthousiaste verhaal van de vorige lezer sprak me aan, maar ………
Misschien vindt iemand anders het wél mooi.


Journal Entry 5 by wingjanna2wing at OBCZ-Westerpark in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Saturday, January 11, 2020

Released 1 mo ago (1/18/2020 UTC) at OBCZ-Westerpark in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:


Dit boek gaat mee naar de Nieuwjaarsmeeting 2020 in Amsterdam. Hopelijk vindt het daar óf een nieuw lezer, óf een mooi plekje in de kast.


Journal Entry 6 by wingAlfa-Betjewing at Apeldoorn, Gelderland Netherlands on Monday, January 20, 2020
Meegenomen van de gezellige nieuwjaarmeeting. Ik ben al wat langer nieuwsgierig naar dit boek en als het dan tijdens een meeting voor je neus komt te liggen, dan moet het natuurlijk mee. Ik ben erg benieuwd wat mijn leeservaring gaat zijn!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.