Julma (in Finnish)

by Christian Rönnbacka | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingAnneliswing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 7/22/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneliswing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, July 22, 2018
367 sivua

Takakansi:
Pyykkituvasta katoaa pienen tytön alushousut. Pian ensimmäinen tyttö kaapataan. Asialla on ammattilainen, joka ei jätä jälkiä, ei tapahtumapaikalle eikä uhreihin, jotka hän palauttaa saatuaan haluamansa. Peloista pahin tunkeutuu perheiden arkeen. Tyttöjen kaappaukset kylvävät kauhua ja päätyvät valtakunnanuutisiin, ja poliisia painostetaan ministeritasoa myöten.Porvoolainen ylikonstaapeli Antti Hautalehto toipuu vielä edellisestä rankasta tehtävästään kansainvälisen huumeliigan kätyrinä. Hän saa kuulla, että palkkamurhaajat ovat hänen perässään. Rikollisliigan pomo ei ole antanut anteeksi petturuutta ja miestensä kohtaloa. Antin ensimmäinen tapaus tutkinnanjohtajana ei ole helppo. Nykyisyys ei anna armoa. Menneisyydellä on pahuuden kasvot.

Journal Entry 2 by wingAnneliswing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, December 07, 2019

Released 1 mo ago (12/7/2019 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Musiikkitalon miittiin mukaan.
Lukuiloa!

Journal Entry 3 by Delenna at Porvoo, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, December 08, 2019
Tämä oli toinen niistä kirjoista, jotka _itse_ valitsin pikkujoulumiitistä :D Pari Rönnbackaa lukenut ja ovat "ihan ok" :D

Journal Entry 4 by Delenna at Porvoo, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, January 12, 2020
Jos jälleen kerran unohdan dialogin överiyden (kaikesta heitetään läppää, vaikka juuri on melkein kuoltu palkkamurhaajan käsissä. Sanoilla kikkaillaan, mitään ei voi sanoa "normaalisti" - ja sitten kuitenkin juuri palkkamurhaaja sanoo "helvetti kun harmittaa"...) niin ihmetellään vaikka sitä, että nykyteknologiasta huolimatta poliisit lähetetään Australiaan tutkimaan johtolankoja. Olisivat saaneet samat asiat selville vaikka sähköpostitse - nopeammin ja halvemmalla. Siinäkin dialogin tökkiminen tuli vastaan kohdassa, jossa suomalaiset ihmettelevät rattia, joka on "väärällä puolella" (eikö joku oikeesti tiedä, että Australiassa on samanpuoleinen liikenne kuin esim. Briteissä). Muuten ihan mukiinmenevä tarina.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.