Kunpa joku odottaisi minua jossakin

by Anna Gavalda | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9524591693 Global Overview for this book
Registered by Tarna of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 7/8/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Tarna from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, July 08, 2018
Ranskankielinen alkuteos Je voudrais que quelqu'un m'attende quelque part (1999). Suomentanut Titia Schuurman. Kolmas painos. Loisto-pokkarit. Helsinki : Gummerus 2001/2002. Nidottu, 192 sivua.

Etukansi:
Tarinoita rakkauden kaipuusta, kännyköistä, ultraäänikokeista, villisioista ja liian hienoista autoista. Elävästä elämästä. Tänään.

Takakansi:
”Kirjoitan jotta ihmiset eivät kyllästyisi julkisessa joukkoliikenteessä. Jotta tavallisesta tulisi erityistä. Yritän kirjoittaa lyhyesti, jotta matkustajat eivät myöhästyisi jatkoyhteyksistään.”
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Anna Gavalda

Anna Gavalda Gummeruksen sivuilla
Anna Gavalda Kirjasammossa
Anna Gavalda Wikipediassa
Kunpa joku odottaisi minua jossakin Gummeruksen sivuilla
Kunpa joku odottaisi minua jossakin Kirjasammossa
Anna Gavalda: Kunpa joku odottaisi minua jossakin Kirjavinkeissä

Journal Entry 2 by Tarna at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, July 09, 2018
Olen tehnyt läksyni huonosti, kun vasta kirjaa rekisteröidessäni tajusin kirjailijan ranskalaiseksi. Jos olisin ymmärtänyt sen aiemmin, kirja olisi luultavasti jo kaukana hyllystäni. Suhteeni ranskalaiseen kirjallisuuteen on kieltämättä ongelmallinen; en millään opi pitämään siitä. (Pakollisen poikkeuksen muodostaa Michel Tournier, mutta hänen teksteissään onkin paljon saksalaisvaikutteita.)
Muistan monen kotimaisen bookcrossaajan hehkuttaneen Anna Gavaldaa. Vähän vilkuilin myös Kunpa joku odottaisi minua jossakin -journaaleja ja totesin ne kehuviksi. Myös moni bloginpitäjä näytti ylistävän juuri tätä kirjaa. Joten mikäpä minä olen tutkainta vastaan potkimaan – siispä otin ja luin kirjan.
Äkkiä se tulikin luettua, kävelytien penkillä istuessa. Mikä tietysti oli sinänsä kovasti mukavaa puuhaa. Entä lopputulos? Anna Gavalda on ranskalainen, hyvin ranskalainen kirjailija. Hän kirjoittaa toki hyvin, mutta mikään hänen teksteissään ei koskettanut tätä lukijaa. Ja minä kun haluan tuntea lukemani tekstin, tuntea jotakin sitä lukiessani. Gavalda jätti minut täyin kylmäksi. Parhaiten viihdyin kirjan toiseksi viimeisen tarinan, Klick-klackin parissa. Vaan kun se ei ihan riittänyt.

Journal Entry 3 by Tarna at Pyynikin kirkkopuisto in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, August 13, 2018

Released 1 yr ago (8/13/2018 UTC) at Pyynikin kirkkopuisto in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Suru-patsaalla.

LÖYTÄJÄLLE:

Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi ja tulit vielä vilkaisemaan sen matkapäiväkirjaa!
Tieto siitä, että kirja on hyvissä käsissä, on minulle tärkeä. Siksi pyydän sinua kertomaan, että se on sinulla. Toivon myös, että luettuasi kirjan poikkeat täällä uudestaan ja kirjoitat mietteitäsi lukemastasi. Sinun mielipiteesi kiinnostaa minua. :) Samalla voit myös kertoa mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jää ihmeessä vielä hetkeksi ja tutustu BookCrossingiin. Sivustolla on useita kielivaihtoehtoja, mm. suomi. Kielen voit vaihtaa vihreässä yläpalkissa keltaisen Go-nappulan oikealla puolella olevan pudotusvalikon avulla.
Jos olet kiinnostunut BookCrossingista, ja haluaisit tutustua siihen suomen kielellä, kurkkaapa myös näiden linkkien taakse:
* suomenkielinen keskustelufoorumi http://www.bookcrossing.com/forum/30
* suomalainen Wikipedia-artikkeli BookCrossingista osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing
Jos harrastuksemme kiinnostaa sinua, liity toki jäseneksi. Olet tervetullut mukaan joukkoomme nyt tai myöhemmin.

LUKUILOA!!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.