Poissa : Satu [Tuunattu]

by Peter Handke | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9511105310 Global Overview for this book
Registered by Tarna of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/6/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Tarna from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, June 06, 2018
Saksankielinen alkuteos Der Abwesenheit (1987). Suomentanut Markku Mannila. Otavan kirjasto 94. Helsinki : Otava 1991. Sidottu, 117 sivua.

Metson poistokirja on ns. suklaarasia; suojakannet on poistettu, eikä siksi ole kansikuvaa eikä takakansitekstiä jäljellä. Lukemisen jälkeen tuunattavaksi?

Kuvaus (takakansiteksti) Kirjasammossa:
Nykykirjallisuuden suunnannäyttäjiin lukeutuvan Peter Handken kirjoissa ihminen etsii sovintoa oman itsensä kanssa. Ulkopuolisuuden tunteita peilaa myös viides suomennettu romaani – näynomainen vaellustarina jota kirjailija itse nimittää saduksi.
Kun vanha mies, peluri, sotilas ja nainen tapaavat junassa, heidät yhdistää heti piinaava vierauden tunne ja syvä täyttymyksen kaipuu. Vain matkalla, kaukana kotoa, epätietoisina, nimensä unohtaneina, he uskovat olevansa lopultakin perillä.
Niin alkaa kumppanusten vaellus halki kaupunkien, aavikoiden ja kokonaisten mantereiden, kohti ymmärtämisen valoa; kohti hetkeä jona kaiken voi viimeinen nähdä kirkastuneena.

Peter Handke Kirjasammossa
Peter Handke Wikipediassa
Peter Handke Lurra Editionsin sivuilla

Journal Entry 2 by Tarna at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, June 09, 2018
Lukematta kun lähtee kirjan kantta tuunaamaan, ei paljon voi kuvia käyttää. Eikä minun mielikuvieni kannessa kuvaa ollutkaan. Olipahan vain välillä häipyvää sinistä väriä ja kirjan + kirjailijan nimet. Toteutus oli helppo, sillä tämä entinen kirjastokirja ei päällepäin näyttänyt Metsosta tulleelta. Kuvittelen jonkun minua edeltäneen lukijan repineen kirjastomuovit ja muun tilpehöörin kansista irti ja peittäneen liimajäljet valkoisella paperilla. Minä sitten sitä paperia vain vähän värjäsin ja tulostin etukanteen nimilapun. Kuva tunatusta etukannesta ylinnä ja tässä merkinnässä.
Takapuolen värjäsin vähän voimakkaammalla sävyllä (samalla sinisellä tietenkin) ja lisäsin Kirjasammosta löytämäni takakansitekstin. Se samoin kuin tuunatun takakannen kuva löytyvät ykkösmerkinnästä.

Journal Entry 3 by Tarna at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, June 18, 2018
Enpä tuon kummempaa tuunausta osaisi tehdä vielä kirjan luettuanikaan. Alku tuntui vähän hankalalta: henkilöt esiteltiin, kaikki tuntui irralliselta, enkä saanut langan päästä kiinni. Myöhemmin lukeminen alkoi sujua, ja itse asiassa nautin kirjan loppuosasta.

Journal Entry 4 by Tarna at Haarlan palatsi in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, June 20, 2018

Released 2 yrs ago (6/20/2018 UTC) at Haarlan palatsi in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:


LÖYTÄJÄLLE:

Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi ja tulit vielä vilkaisemaan sen matkapäiväkirjaa!
Tieto siitä, että kirja on hyvissä käsissä, on minulle tärkeä. Siksi pyydän sinua kertomaan, että se on sinulla. Toivon myös, että luettuasi kirjan poikkeat täällä uudestaan ja kirjoitat mietteitäsi lukemastasi. Sinun mielipiteesi kiinnostaa minua. :) Samalla voit myös kertoa mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jää ihmeessä vielä hetkeksi ja tutustu BookCrossingiin. Sivustolla on useita kielivaihtoehtoja, mm. suomi. Kielen voit vaihtaa vihreässä yläpalkissa keltaisen Go-nappulan oikealla puolella olevan pudotusvalikon avulla.
Jos olet kiinnostunut BookCrossingista, ja haluaisit tutustua siihen suomen kielellä, kurkkaapa myös näiden linkkien taakse:
* suomenkielinen keskustelufoorumi http://www.bookcrossing.com/forum/30
* suomalainen Wikipedia-artikkeli BookCrossingista osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing
Jos harrastuksemme kiinnostaa sinua, liity toki jäseneksi. Olet tervetullut mukaan joukkoomme nyt tai myöhemmin.

LUKUILOA!!!

Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, June 30, 2018
Kirja lähtee kainuuseen!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.