Εχθροί, μια ερωτική ιστορία

by Ισαακ Μπασεβις Σινγκερ | Unknown | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Penthesilia of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 5/27/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Penthesilia from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, May 27, 2018
Χωρίς καλά καλά να το καταλάβει, ο Χέρμαν Μπρόντερ, πρόσφυγας και επιζήσας του B' Παγκοσμίου Πολέμου, θα βρεθεί με τρεις γυναίκες στη ζωή του: τη Γιάντβιγκα, την Πολωνέζα χωρική που τον έκρυψε από τους Ναζί· τη Μάσα, την όμορφη και νευρωτική αληθινή του αγάπη· και την Ταμάρα, την πρώτη του γυναίκα, που αναστήθηκε σαν από θαύμα. Κατάπληκτος από κάθε καινούργια επιπλοκή, αλλά υποταγμένος σε μια ζωή γεμάτη υπεκφυγές, ο Χέρμαν διασχίζει μια πολύβουη γίντις Νέα Υόρκη, συνέχεια βουτηγμένος μέσα στην αίσθηση μιας επικείμενης καταστροφής.
Το Εχθροί, μια ερωτική ιστορία, το πρώτο έργο του νομπελίστα Ισαάκ Μπάσεβις Σίνγκερ που τοποθετείται στην Αμερική, είναι ένα αναπάντεχο και συγκινητικό μυθιστόρημα.

Journal Entry 2 by Penthesilia at Homesick café in Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, May 27, 2018

Released 2 yrs ago (5/27/2018 UTC) at Homesick café in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.
Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookcrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Journal Entry 3 by wingLubiettewing at Kallithea - Καλλιθέα, Attica Greece on Sunday, June 24, 2018
Στα χέρια μου, ευχαριστώ !

Journal Entry 4 by wingLubiettewing at Kallithea - Καλλιθέα, Attica Greece on Saturday, September 29, 2018
Παρόλο που έχει τιμηθεί με το βραβείο Nobel λογοτεχνίας, δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για τον Isaac Bashevis Singer o οποίος έγραφε στα yiddish, η ιστορική και σχεδόν εξαφανισμένη γλώσσα των Εβραίων Ασκενάζι. Το βιβλίο αυτό ήταν λοιπόν μια απόλυτη έκπληξη. Με στοιχεία φάρσας αλλά εντέλει άκρως δραματικό, μας μεταφέρει στην εβραϊκή κοινότητα της Νέας Υόρκης στα τέλη της δεκαετίας του '40. Οι πρωταγωνιστές, στοιχειωμένοι από τα τραύματα του πρόσφατου πολέμου, παλεύουν να δώσουν ένα νόημα στην ζωή τους, ξεφεύγοντας από κάθε λογική.
Μια παράξενη ιστορία αγάπης και μίσους, μου άρεσε η ιδιαιτερότητά της.
Το βιβλίο γυρίστηκε σε ταινία το 1989.

Released 2 yrs ago (10/14/2018 UTC) at National Garden - Εθνικός κήπος in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Πικ Νικ στον Εθνικό Κήπο.

Καλή ανάγνωση !

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.