Rosamund Lipton

by Zusje | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by janna2 of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 5/22/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by janna2 from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, May 22, 2018
Recensie(s)
Debuutroman van een Engelse schrijfster, waarin Tess, de zus van Beatrice, dood wordt gevonden in een toiletgebouw in Hyde Park te Londen. Iedereen is ervan overtuigd dat ze zelfmoord heeft gepleegd, omdat ze depressief zou zijn na de dood van haar pasgeboren baby. Alleen Beatrice gelooft niet dat haar zus, met wie ze veelvuldig intensief contact had, tot zoiets in staat was. Maar Beatrice staat geheel alleen in die overtuiging als ze gaat graven in het leven van haar zus, op zoek naar de waarheid. Ze stuit dan op een angstaanjagend complot, waarbij ze zelf groot gevaar loopt. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Beatrice, de ik-persoon, die zich geheel in een lange brief richt tot haar overleden zusje Tess ('jij'). Dit maakt het heel intiem. Gelijktijdig vertelt Beatrice haar verhaal aan een denkbeeldige advocaat van het Openbaar Ministerie, vanaf het moment dat Tess als vermist werd opgegeven tot aan de verrassende ontknoping. Een knap geschreven aangrijpend verhaal met een goede karaktertekening en mooi taalgebruik. Een vlot leesbare, boeiende thriller.
Ria Scholten-Boswerger

Journal Entry 2 by janna2 at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Saturday, November 24, 2018
Ik heb wél een paar kleine puntjes die ik niet helemaal vind kloppen, maar als totaal vond ik het een heerlijk (nou ja) boek!

Journal Entry 3 by janna2 at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, December 07, 2018

Released 1 mo ago (12/7/2018 UTC) at OBCZ-HuisvHilde in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 4 by OBCZ-HuisvHilde at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, December 07, 2018
Dit boek staat sinds 7 december in de OBCZ in Hildes Heerlykhyd in Castricum

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.