Honingdauw

by Edith Perlman | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingvioloncellixwing of on 5/13/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingvioloncellixwing from not specified, not specified not specified on Sunday, May 13, 2018
"In erudiet, poëtisch proza belicht Edith Pearlman die kleine, buitengewoon vluchtige momenten die de schoonheid van het leven weerspiegelen. Onder haar personages bevinden zich een kind met een bijzonder kleurrijke visie, een groep ontheemde Somalische vrouwen in een buitenwijk van Boston en een bezadigde hoogleraar Latijn die wordt uitgenodigd om een lezing te geven over het mysterie van leven en dood. Pearlman kent elk van hen intiem, en geeft hun levens teder en empathisch vorm. Deze verhalen zijn de bekroning van een schitterende carrière, en tonen eens te meer dat Pearlman een meester is in het genre."

Journal Entry 2 by wingvioloncellixwing at Drents Museum in Assen, Drenthe Netherlands on Sunday, May 13, 2018

Released 11 mos ago (5/13/2018 UTC) at Drents Museum in Assen, Drenthe Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Thematisch vrijgelaten op de tentoonstelling 'The American Dream' over Amerikaans Realisme 1945-1965.

WILD RELEASE NOTES:

'Honingdauw' licht op een kunstminnende lezer te wachten op de bank van het Drents Museum in Assen, tussen de koptelefoons waarop je de playlist van de tentoonstelling 'The American Dream' kunt beluisteren.

Dit boek is thematisch vrijgelaten: Edith Perlman heeft en verhalenbundel met echt realistische Amerikaanse verhalen geschreven.

Beste lezer en vinder, leuk dat u even op de website komt kijken. Ik zou het zeer op prijs stellen als u via een 'journal entry' zou willen laten weten wat u van dit boek vindt. Dat kan anoniem, of onder een 'screenname'. Veel leesplezier gewenst! En natuurlijk een plezierig en interessant museumbezoek gewenst.

Met vriendelijke groeten,
violoncellix

PS Dear finder, if you cannot read Dutch, would you please pass on this book to someone who can, or leave it in a place where a Dutch speaker is likely to find it? Thank you!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.