Geachte heer M.

by Herman Koch | Literature & Fiction |
ISBN: 9049803334 Global Overview for this book
Registered by wingbloedengelwing of Vosselaar, Antwerpen / Anvers Belgium on 5/8/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingbloedengelwing from Vosselaar, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, May 08, 2018
Hallo daar, gelukkige vinder!

HOERA !

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou... Veel plezier ermee! Hierbij trouwens wat spelregels mbt bookcrossing:

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen, geef het dan door aan iemand anders, of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan...

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Released 3 yrs ago (5/13/2018 UTC) at Eetcafé Bed & Breakfast Edelweiss in Turnhout, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:

Goeie reis

Journal Entry 3 by wingoehoeboeroewing at Turnhout, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, May 13, 2018
dit boek had ik al in de grote editie op mijn meeneemstapel liggen toen het opeens als dwarsligger binnenkwam. Ik lees graag dwarsliggers dus heb 'm snel omgeruild :-) Nu nog kijken of de inhoud me ook gaat bevallen!

Journal Entry 4 by wingoehoeboeroewing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Thursday, June 07, 2018
dit boek beviel mij zeker! Mooi gecomponeerde verhaallijnen die uiteindelijk bij elkaar komen, maar niet te gekunsteld. En er blijven vragen over!

Journal Entry 5 by wingoehoeboeroewing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, November 21, 2018

Released 2 yrs ago (11/22/2018 UTC) at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

via de brievenbus op weg naar de winnaar of winnares van de sweepstake. Veel plezier ermee :-)

Journal Entry 6 by Zazoetje at De Bilt, Utrecht Netherlands on Friday, November 23, 2018
Dank je wel voor deze mooie dwarsligger, die ik kreeg samen met een reep Tony's chocolonely puur-amandel zeezout en veel zakjes heerlijke biologische thee. Zo'n leuke verrassing om de Sweepstake te winnen!! Ik ga ervan genieten!

Journal Entry 7 by Zazoetje at De Bilt, Utrecht Netherlands on Wednesday, February 27, 2019
'Wat is dat toch met bibliothecaressen? vraagt hij zich niet voor het eerst af, terwijl hij achter haar aan loopt langs eindeloze kasten met te vaak uitgeleende, beduimelde en daarom totaal onappetijtelijke boeken. Waarom hebben ze allemaal hetzelfde haar? Hij heeft niets tegen vrouwen met kort haar. Integendeel. Kort of zelfs gemillimeterd haar kan een vrouw prachtig staan. Maar dit is anders. Dit is gemakkelijk haar, makkelijk te onderhouden, als een tuin met alleen tegels en geen gras.'

'Ja, dat vragen ze ook altijd. Of hij van het station wil worden afgehaald. Nee, dat wil hij niet. Niets is erger dan dat het geleuter al ver voor aanvang van de eigenlijke lezing begint. Nee, dat is niet waar, er is iets wat nog veel erger is dan te worden afgehaald, en dat is dat ze je na afloop weer naar het station willen brengen. In een te kleine auto moet eerst een deken met hondenhaar naar de achterbank worden verplaatst. De passagiersstoel zou normaal gesproken een stukje naar achteren kunnen, maar de handel is gisteren afgebroken. Daar zit hij met zijn bos bloemen of zijn fles wijn op schoot, zijn knieën tegen het dashboardkastje. De motor wordt gestart. "Ik heb nog één vraag die ik daarnet niet durfde te stellen...." De hondenlucht blijft de hele treinreis terug in zijn kleren hangen.'

Een echte Koch. Ook deze vond ik echt té gek. Pakkend vanaf het begin. Ingenieus verhaal, geschreven in zijn typische schrijfstijl, waarin het verrassende einde goed past. Verder neemt Koch het boekenwereldje stevig op de hak, waaronder de kostelijke beschrijving van hoe het toe gaat op het boekenbal. Waarschijnlijk heeft hij kunnen putten uit eigen ervaringen:) Een aanrader, dit boek!
En mijn eerste ervaring met dwarsliggers, zeer goed bevallen!Released 2 yrs ago (4/2/2019 UTC) at Playa Blanca - Marconfort Atlantic Gardens in Lanzarote - Yaiza, Las Palmas Spain

WILD RELEASE NOTES:

In de boekenkast van het hotel.
Vinder, veel leesplezier!
Boek, goede reis!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.